Forcimi i bashkëpunimit në komunitet: QKSS mbështet Shërbimin Sprovues të Kosovës

Lexo më shumë

Lidere e sektorit të sigurisë në Kosovë dhe Ballkan Perëndimor

0

vite eksperiencë në politikat e sektorit të sigurisë

0

raporte hulumtuese në sektorin e sigurisë

0

aktivitete avokuese, konferenca, trajnime, diskutime.

Thyerja e barrierave për bashkëpunimin rajonal të sigurisë: Adresimi i çështjeve të besimit në Ballkanin Perëndimor

Thyerja e barrierave për bashkëpunimin rajonal të sigurisë: Adresimi i çështjeve të besimit në Ballkanin Perëndimor

Lexo më shumë

Lajme

Forcimi i bashkëpunimit në komunitet: QKSS mbështet Shërbimin Sprovues të Kosovës

29/05/2024

Forcimi i bashkëpunimit në komunitet: QKSS mbështet Shërbimin Sprovues të Kosovës

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) është duke zbatuar në mënyrë aktive aktivitetet…

Takimi i parë i Akademisë Rajonale të Partneriteteve Rinore

26/05/2024

Takimi i parë i Akademisë Rajonale të Partneriteteve Rinore

Këtë fundjavë(25-26 Maj)mbajtëm takimin tonë të parë si pjesë e Akademisë Rajonale të Partneriteteve…

Komiteti Drejtues i Zyrës Evropiane të Ndërlidhjes së Paqes (EPLO) u mblodh në Bruksel për një takim vendimtar me zyrtarë të lartë të BE-së

15/05/2024

Komiteti Drejtues i Zyrës Evropiane të Ndërlidhjes së Paqes (EPLO) u mblodh në Bruksel për një takim vendimtar me zyrtarë të lartë të BE-së

15 maj 2024: Komiteti Drejtues i Zyrës Evropiane të Ndërlidhjes së Paqes (EPLO) u mblodh në Bruksel…

QKSS merr pjesë në takimin e Konsorciumit të Projektit SMIDGE

14/05/2024

QKSS merr pjesë në takimin e Konsorciumit të Projektit SMIDGE

Kopenhagë, 13-14 maj 2024: Takimi i dytë personal i konsorciumit/Asambleja e Përgjithshme e Projektit…

QKSS mbanë trajnimin për OJQ-të lidhur me përpilimin e planit organizativ të reagimit ndaj incidenteve të sigurisë

29/04/2024

QKSS mbanë trajnimin për OJQ-të lidhur me përpilimin e planit organizativ të reagimit ndaj incidenteve të sigurisë

Me 29 Prill, 2024 në Hotel Prishtina, QKSS mblodhi në kuadër të trajnimit përfaqësues të…

Kampi Ndërkombëtar i Lidershipit Rinor me studentë në Ulqin të Malit të Zi ishte një sukses i jashtëzakonshëm

27/04/2024

Kampi Ndërkombëtar i Lidershipit Rinor me studentë në Ulqin të Malit të Zi ishte një sukses i jashtëzakonshëm

Jemi të entuziazmuar që Kampi ynë Ndërkombëtar i Udhëheqjes Rinore me studentë në Ulqin, Mali…

Takimi rajonal i Programit Rajonal të Partneriteteve të Rinisë – Becic, Mali i Zi

26/04/2024

Takimi rajonal i Programit Rajonal të Partneriteteve të Rinisë – Becic, Mali i Zi

Programi Rajonal i Partneriteteve të Rinisë u mbajt në Becic, Mal te Zi, nga 21 deri më 26 prill…

Raporti i ri i QKSS thekson rrugën drejt qëndrueshmërisë në mbrojtjen kibernetike dhe infrastrukturën kritike të Kosovës

22/04/2024

Raporti i ri i QKSS thekson rrugën drejt qëndrueshmërisë në mbrojtjen kibernetike dhe infrastrukturën kritike të Kosovës

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) ka publikuar një raport gjithëpërfshirës të titulluar…

QKSS ka zhvilluar një sesion trajnimi me zyrtarë nga shërbimet korrektuese dhe sprovuese

22/04/2024

QKSS ka zhvilluar një sesion trajnimi me zyrtarë nga shërbimet korrektuese dhe sprovuese

Më 17 dhe 18 prill, QKSS ka mbajtur një sesion trajnimi me zyrtarë të shërbimeve korrektuese dhe…

Publikimet

Applicability of Channel Vulnerability Assessment Framework and Programme for Kosovo

24/05/2024

Applicability of Channel Vulnerability Assessment Framework and Programme for Kosovo

Rishikim Paraprak i Zbatimit të Politikave për Parandalimin e Pastrimit të Parave në Kosovë:  Cilat janë sfidat Kyçe të Hartimit dhe Zbatimit të tyre?

24/05/2024

Rishikim Paraprak i Zbatimit të Politikave për Parandalimin e Pastrimit të Parave në Kosovë:  Cilat janë sfidat Kyçe të Hartimit dhe Zbatimit të tyre?

Integriteti në Sektorin e Sigurisë së Kosovës: Cilat janë dobësitë e mbikëqyrjes, llogaridhënies dhe transparencës së Institucioneve të Sektorit të Sigurisë?

14/05/2024

Integriteti në Sektorin e Sigurisë së Kosovës: Cilat janë dobësitë e mbikëqyrjes, llogaridhënies dhe transparencës së Institucioneve të Sektorit të Sigurisë?

How external actors seek to influence the Western Balkans?

23/04/2024

How external actors seek to influence the Western Balkans?

RRUGA DREJT QËNDRUESHMËRISË: Qeverisja dhe ndërtimi i kapaciteteve në Sigurinë Kibernetike dhe Infrastrukturën Kritike të Kosovës

22/04/2024

RRUGA DREJT QËNDRUESHMËRISË: Qeverisja dhe ndërtimi i kapaciteteve në Sigurinë Kibernetike dhe Infrastrukturën Kritike të Kosovës

Blog

Partnerët