Projektet

TAKIM ME STUDENTËT E PROGRAMIT MASTER TË UNIVERSITETIT TË DURHAMIT, MBRETËRI E BASHKUAR

28/03/2013

TAKIM ME STUDENTËT E PROGRAMIT MASTER TË UNIVERSITETIT TË DURHAMIT, MBRETËRI E BASHKUAR

Një grup i përberë nga 12 studentë të studimeve të Masterit në kuadër të programit Siguri, Politikat…

12/03/2013

KONKURS PËR PRANIMIN E HULUMTUESVE NË TEREN

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS), qendër kjo hulumtuese jo-qeveritare (think tank)…

25/02/2013

DREJTORI EKZEKUTIV I QKSS, FLORIAN QEHAJA MORI PJESË NË AKADEMINË RAJONALE PËR DEMOKRACI (ARD)

Drejtori Ekzekutiv i QKSS, Florian Qehaja mori pjesë në ngjarjen e parë të Akademisë Rajonale për…

UDHËHEQËSI I PROGRAMIT DHE HULUMTIMEVE TË QKSS MBAJTI PREZANTIME NË DY EVENTE NË GREQI

24/02/2013

UDHËHEQËSI I PROGRAMIT DHE HULUMTIMEVE TË QKSS MBAJTI PREZANTIME NË DY EVENTE NË GREQI

Udhëheqësi i Programit dhe Hulumtimeve të QKSS, Z. Armend Muja ka marrë pjesë në një vizitë në…

9/01/2013

KONKURS PËR PRANIMIN E PRAKTIKANTËVE

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS), qendër kjo hulumtuese jo-qeveritara (think tank)…

8/01/2013

PROFESIONI I POLICISË NË KOSOVË

Drejtori Ekzekutiv i QKSS, Florian Qehaja prezantoi gjetjet e hulumtimit empirik "Profesioni i Policisë…

27/12/2012

FORUMI HULUMTUES PËR SIGURI

Projekti ka për qëllim të nxisë debat të balancuar midis qendrave hulumtuese (think-tank), komunitetit…

Barometri i Sigurisë i Ballkanit Perendimor (BSBP)

1/10/2012

MATJA E PERCEPTIMIT PUBLIK DHE BESIMIT NDAJ INSTITUCIONEVE TË SIGURISË DHE DREJTËSISË NË KOSOVË – BAROMETRI KOSOVAR I SIGURISË

"Matja e perceptimit publik dhe besimit ndaj institucioneve të sigurisë dhe drejtësisë në Kosovë…

TRAJNIMI MBI KOMUNIKIMIN

19/07/2012

TRAJNIMI MBI KOMUNIKIMIN

QKSS ka organizuar një trajnim për stafin në fushën e komunikimit të mërkurën, me datë 18.07.2012,…

<<  < 13 14 15 16 17 >  >>