Projektet

THIRRJE PËR APLIKIM PËR VLERËSUES TË JASHTËM

17/07/2013

THIRRJE PËR APLIKIM PËR VLERËSUES TË JASHTËM

DREJTORI EKZEKUTIV I QKSS, FLORIAN QEHAJA MORI PJESË NË AKADEMINË RAJONALE PËR DEMOKRACI (RAD) NË ZAGREB

3/07/2013

DREJTORI EKZEKUTIV I QKSS, FLORIAN QEHAJA MORI PJESË NË AKADEMINË RAJONALE PËR DEMOKRACI (RAD) NË ZAGREB

Drejtori Ekzekutiv i QKSS, Florian Qehaja mori pjesë në seminarin e tretë të Akademisë Rajonale…

SEMINAR: MBIKËQYRJA E SIGURISË DHE INTELIGJENCËS - MBIKËQYRJA E MBLEDHJES SË INFORMACIONIT DHE SHKËMBIMI I INFORMACIONIT

27/06/2013

SEMINAR: MBIKËQYRJA E SIGURISË DHE INTELIGJENCËS - MBIKËQYRJA E MBLEDHJES SË INFORMACIONIT DHE SHKËMBIMI I INFORMACIONIT

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) dhe Qendra e Gjenevës për Kontrollin Demokratik të…

KONFERENCË: ÇKA TUTJE ME FSK: USHTRI APO JO?

18/06/2013

KONFERENCË: ÇKA TUTJE ME FSK: USHTRI APO JO?

Sektori i sigurisë në Kosovë ka kaluar në tri faza të zhvillimit: Faza e parë (1999-2005) ngërthente…

KONFERENCË: ÇKA TUTJE ME FSK: USHTRI APO JO?

11/06/2013

KONFERENCË: ÇKA TUTJE ME FSK: USHTRI APO JO?

Security Sector in Kosovo has gone through three phases of development: First phase (1999-2005) includes…

KONFERENCË RAJONALE: FORUMI I SIGURISË PRISHTINË-BEOGRAD-TIRANË: TË ARRITURAT E MARRËVESHJES NË MES TË PRISHTINËS DHE BEOGRADIT - DIMENSIONI I SIGURISË

28/05/2013

KONFERENCË RAJONALE: FORUMI I SIGURISË PRISHTINË-BEOGRAD-TIRANË: TË ARRITURAT E MARRËVESHJES NË MES TË PRISHTINËS DHE BEOGRADIT - DIMENSIONI I SIGURISË

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS), Qendra e Beogradit për Politikat e Sigurisë (BCSP),…

KONFERENCA RAJONALE-FORUMI I SIGURISË PRISHTINË-BEOGRAD-TIRANË: TË ARRITURAT E MARRËVESHJES NË MES TË PRISHTINËS DHE BEOGRADIT - DIMENSIONI I SIGURISË

27/05/2013

KONFERENCA RAJONALE-FORUMI I SIGURISË PRISHTINË-BEOGRAD-TIRANË: TË ARRITURAT E MARRËVESHJES NË MES TË PRISHTINËS DHE BEOGRADIT - DIMENSIONI I SIGURISË

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS), Qendra e Beogradit për Politikat e Sigurisë (BCSP),…

23/05/2013

NJOFTIM

Të nderuar lexues, bashkëpunëtorë dhe përcjellës të rregullt të aktiviteteve të QKSS. Qendra…

22/05/2013

KONFERENCË: EDICIONI I DYTË I BAROMETRIT KOSOVAR TË SIGURISË

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) ka lansuar rezultatet e edicionit të dytë të sondazhit…

<<  < 11 12 13 14 15 >  >>