TRAJNIMI MBI KOMUNIKIMIN

QKSS ka organizuar një trajnim për stafin në fushën e komunikimit të mërkurën, me datë 18.07.2012, në zyret e QKSS-së.

TRAJNIMI MBI KOMUNIKIMIN

Rreth Projektit

Organizuar nga:

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS)

Trajnimi mbi Komunikimin

Data:

18 korrik 2012

Vendi:

QKSS, Prishtinë

QKSS ka organizuar një trajnim për stafin në fushën e komunikimit të mërkurën, me datë 18.07.2012, në zyret e QKSS-së. Platforma e komunikimit është pjesë e rëndësishme e instituteve hulumtuese joqeveritare, njëherësh dhe e QKSS-së. Po ashtu është e mishëruar në Vizionin Strategjik të QKSS për vitin 2012 – 2013 dhe e mbështetur nga OSI Think Tank Fund.

Z. Armend Muja, ekspert në fushën e komunikimit, mbajti një prezantim se si të përmirësohen aftësitë e komunikimit. Pjesëmarrës në diskutim ishin: Drejtori Ekzekutiv Florian Qehaja, Sekretari Mentor Vrajolli, Hulumtuesi Skender Perteshi, Hulumtuesja Sofije Kryeziu, Praktikantja Violeta Ferati, Praktikantja nga Anglia Caitlin Smith dhe Praktikanti nga Gjermania David Bonson-Hesener. QKSS falënderon OSI Think Tank Fund për mbështetjen e tyre.