Projektet

LANSIMI I ANKETËS MBI SIGURINË DHE DREJTËSINË NË KOSOVË [BAROMETRI KOSOVAR I SIGURISË]

17/05/2013

LANSIMI I ANKETËS MBI SIGURINË DHE DREJTËSINË NË KOSOVË [BAROMETRI KOSOVAR I SIGURISË]

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) lanson rezultatet e edicionit të dytë të sondazhit…

FUQIZIMI I KAPACITETEVE TË STAFIT PARLAMENTAR

14/05/2013

FUQIZIMI I KAPACITETEVE TË STAFIT PARLAMENTAR

Drejtori Ekzekutiv i QKSS ka mbajtur një prezantim në trajnimin e organizuar nga DCAF i quajtur "Mbështetja…

PESË VITE TË SEKTORIT TË SIGURISË NË KOSOVË - NGA LINDJA DREJT PJEKURISË

24/04/2013

PESË VITE TË SEKTORIT TË SIGURISË NË KOSOVË - NGA LINDJA DREJT PJEKURISË

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS), në bashkëpunim me Friedrich Ebert Stiftung (FES)…

SHËNIMI I 5 VJETORIT TË THEMELIMIT TË QKSS-SË

17/04/2013

SHËNIMI I 5 VJETORIT TË THEMELIMIT TË QKSS-SË

Me rastin e 5 vjetorit të themelimit, Qendra Kosovare për Studime te Sigurisë (QKSS) organizoi një…

FJALIM I DREJTORIT EKZEKUTIV ME RASTIN E PESË VJETORIT TË THEMELIMIT TË QKSS

17/04/2013

FJALIM I DREJTORIT EKZEKUTIV ME RASTIN E PESË VJETORIT TË THEMELIMIT TË QKSS

Të nderuar partnerë, bashkëpunëtorë, përkrahës dhe miq të QKSS, Në emër të institucionit që…

FOKUS GRUPI ME EKSPERTËT - BAROMETRI KOSOVAR I SIGURISË

2/04/2013

FOKUS GRUPI ME EKSPERTËT - BAROMETRI KOSOVAR I SIGURISË

Sot më datën 02.04.2013 u mbajt Fokus Grupi me përfaqësuesit e institucioneve dhe ekspertët e sigurisë,…

TAKIM ME STUDENTËT E PROGRAMIT MASTER TË UNIVERSITETIT TË DURHAMIT, MBRETËRI E BASHKUAR

28/03/2013

TAKIM ME STUDENTËT E PROGRAMIT MASTER TË UNIVERSITETIT TË DURHAMIT, MBRETËRI E BASHKUAR

Një grup i përberë nga 12 studentë të studimeve të Masterit në kuadër të programit Siguri, Politikat…

12/03/2013

KONKURS PËR PRANIMIN E HULUMTUESVE NË TEREN

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS), qendër kjo hulumtuese jo-qeveritare (think tank)…

25/02/2013

DREJTORI EKZEKUTIV I QKSS, FLORIAN QEHAJA MORI PJESË NË AKADEMINË RAJONALE PËR DEMOKRACI (ARD)

Drejtori Ekzekutiv i QKSS, Florian Qehaja mori pjesë në ngjarjen e parë të Akademisë Rajonale për…

<<  < 12 13 14 15 16 >  >>