Lajme

BRINGING PEACE INTO THE POST-2015 DEVELOPMENT FRAMEWORK: A JOINT STATEMENT BY CIVIL SOCIETY ORGANISATIONS

15/10/2012

BRINGING PEACE INTO THE POST-2015 DEVELOPMENT FRAMEWORK: A JOINT STATEMENT BY CIVIL SOCIETY ORGANISATIONS

The statement, entitled “Bringing peace into the post-2015 development framework: A joint statement…

10/10/2012

PRONËSIA LOKALE KUNDREJT MISIONEVE TË BE-SË - MËSIMET NGA KOSOVA

Drejtori Ekzekutiv i QKSS ligjëroi mbi rolin dhe profilin e Bashkimit Evropian (BE) për Misionin e…

KONFERENCË NDËRKOMBËTARE:“ROLI I SHKENCAVE SOCIALE NË SHOQËRITË NË TRANZICION ME FOKUS TË VEÇANTË NË KOSOVË”

5/10/2012

KONFERENCË NDËRKOMBËTARE:“ROLI I SHKENCAVE SOCIALE NË SHOQËRITË NË TRANZICION ME FOKUS TË VEÇANTË NË KOSOVË”

Drejtori Ekzekutiv i QKSS, Florian QEHAJA bëri një prezantim të titulluar "Roli i think tankeve si…

ANALIZË KRITIKE E DISKURSIT: (DE)KONSTRUKTIMI I DISKURSIT TË EULEX-IT

7/09/2012

ANALIZË KRITIKE E DISKURSIT: (DE)KONSTRUKTIMI I DISKURSIT TË EULEX-IT

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS),ka organizuar tryezën e rrumbullakët me rastin e…

HARTIMI I PROJEKTLIGJIT PËR DËRGIMIN E PJESËTARËVE/KONTINGJENTIT TE FORCËS SË SIGURISË SË KOSOVËS JASHTË VENDIT

3/09/2012

HARTIMI I PROJEKTLIGJIT PËR DËRGIMIN E PJESËTARËVE/KONTINGJENTIT TE FORCËS SË SIGURISË SË KOSOVËS JASHTË VENDIT

Director of QKSS Florian QEHAJA, Secretary Mentor VRAJOLLI and Researcher Sofije KRYEZIU have participated…

27/07/2012

TAKIM MBI VLERËSIMIN E KONFLIKTIT NË LIBI

KCSS Head of Research, Pëllumb Kallaba participated at the meeting regarding the "Assessment of Conflict…

22/06/2012

TAKIM ME STUDENTËT E PROGRAMIT MASTER TË UNIVERSITETIT TË DURHAMIT

Një grup i përberë nga 15 studentë të studimeve të Masterit në kuadër të programit Siguri, Politikat…

17/06/2012

DELEGACIONI KOSOVAR TAKON SHOQËRINË CIVILE, BIZNESIN DHE MEDIAT SLLOVAKE NË BRATISLLAVË

“Bashkëpunimi pa njohje” ishte tema e konferencës së mbajtur me 15 qershor në Bratislavë të…

7/06/2012

PUNËTORIA: KUPTIMI I MEKANIZMAVE TË MBIKËQYRJES SË INTELIGJENCËS

KCSS Director Florian Qehaja and KCSS Researcher Sofije Kryeziu attended the first workshop of the DCAF…

<<  < 67 68 69 70 71 >  >>