Lajme

DREJTORI EKZEKUTIV I QKSS, FLORIAN QEHAJA KA PREZANTUAR NË DY NGJARJE TË VEÇANTA TE ORGANIZUARA NGA DCAF

12/12/2012

DREJTORI EKZEKUTIV I QKSS, FLORIAN QEHAJA KA PREZANTUAR NË DY NGJARJE TË VEÇANTA TE ORGANIZUARA NGA DCAF

- Qendra e Gjenevës për Kontrollin Demokratik të Forcave të Armatosura (DCAF) organizoi një vizitë…

BAROMETRI KOSOVAR I SIGURISË (DHJETOR 2012)

10/12/2012

BAROMETRI KOSOVAR I SIGURISË (DHJETOR 2012)

Sot, 10 dhjetor 2012, Qendra Kosovare per Studime të Sigurisë (QKSS) ka bërë publikimin e rezultateve…

VLERËSIMI I IMPLEMENTIMIT TË POLITIKAVE TË RENDIT PUBLIK DHE TË SIGURISË NË KONTEKSTIN E PROCESIT TË LIBERALIZIMIT TË VIZAVE PËR KOSOVËN

3/12/2012

VLERËSIMI I IMPLEMENTIMIT TË POLITIKAVE TË RENDIT PUBLIK DHE TË SIGURISË NË KONTEKSTIN E PROCESIT TË LIBERALIZIMIT TË VIZAVE PËR KOSOVËN

Nën organizimin e Qendrës Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS), në Prishtinë është mbajtur…

BRINGING PEACE INTO THE POST-2015 DEVELOPMENT FRAMEWORK: A JOINT STATEMENT BY CIVIL SOCIETY ORGANISATIONS

15/10/2012

BRINGING PEACE INTO THE POST-2015 DEVELOPMENT FRAMEWORK: A JOINT STATEMENT BY CIVIL SOCIETY ORGANISATIONS

The statement, entitled “Bringing peace into the post-2015 development framework: A joint statement…

10/10/2012

PRONËSIA LOKALE KUNDREJT MISIONEVE TË BE-SË - MËSIMET NGA KOSOVA

Drejtori Ekzekutiv i QKSS ligjëroi mbi rolin dhe profilin e Bashkimit Evropian (BE) për Misionin e…

KONFERENCË NDËRKOMBËTARE:“ROLI I SHKENCAVE SOCIALE NË SHOQËRITË NË TRANZICION ME FOKUS TË VEÇANTË NË KOSOVË”

5/10/2012

KONFERENCË NDËRKOMBËTARE:“ROLI I SHKENCAVE SOCIALE NË SHOQËRITË NË TRANZICION ME FOKUS TË VEÇANTË NË KOSOVË”

Drejtori Ekzekutiv i QKSS, Florian QEHAJA bëri një prezantim të titulluar "Roli i think tankeve si…

ANALIZË KRITIKE E DISKURSIT: (DE)KONSTRUKTIMI I DISKURSIT TË EULEX-IT

7/09/2012

ANALIZË KRITIKE E DISKURSIT: (DE)KONSTRUKTIMI I DISKURSIT TË EULEX-IT

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS),ka organizuar tryezën e rrumbullakët me rastin e…

HARTIMI I PROJEKTLIGJIT PËR DËRGIMIN E PJESËTARËVE/KONTINGJENTIT TE FORCËS SË SIGURISË SË KOSOVËS JASHTË VENDIT

3/09/2012

HARTIMI I PROJEKTLIGJIT PËR DËRGIMIN E PJESËTARËVE/KONTINGJENTIT TE FORCËS SË SIGURISË SË KOSOVËS JASHTË VENDIT

Director of QKSS Florian QEHAJA, Secretary Mentor VRAJOLLI and Researcher Sofije KRYEZIU have participated…

27/07/2012

TAKIM MBI VLERËSIMIN E KONFLIKTIT NË LIBI

KCSS Head of Research, Pëllumb Kallaba participated at the meeting regarding the "Assessment of Conflict…

<<  < 68 69 70 71 72 >  >>