Lajme

KONFERENCË: LLOGARIDHËNIE APO JO? MENAXHIMI I PARASË PUBLIKE NË SEKTORIN E SIGURISË NË KOSOVË

25/02/2014

KONFERENCË: LLOGARIDHËNIE APO JO? MENAXHIMI I PARASË PUBLIKE NË SEKTORIN E SIGURISË NË KOSOVË

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë organizon konferencën me temën “Llogaridhënie apo jo?…

HULUMTUESIT E QKSS, SOFIJE KRYEZIU DHE SHPEND KURSANI DO TË JENË PJESË E EKIPES SË BCSP (BEOGRAD)

18/02/2014

HULUMTUESIT E QKSS, SOFIJE KRYEZIU DHE SHPEND KURSANI DO TË JENË PJESË E EKIPES SË BCSP (BEOGRAD)

Puna e Z. Kursanit dhe e Znj. Kryeziu në Qendren e Beogradit për Politika të Sigurisë (QBPS) është…

SHKËMBIMI PROFESIONAL I EKSPERIENCAVE PËR ZHVILLIMIN E DIALOGUT TË POLITIKAVE

12/02/2014

SHKËMBIMI PROFESIONAL I EKSPERIENCAVE PËR ZHVILLIMIN E DIALOGUT TË POLITIKAVE

Shkëmbimi Profesional i Eksperiencave për Zhvillimin e Dialogut të Politikave është një seri e…

HULUMTUESJA E QKSS, SOFIJE KRYEZIU MBAJTI NJË PREZANTIM PËR DITËN E MBROJTJES SË TË DHËNAVE

28/01/2014

HULUMTUESJA E QKSS, SOFIJE KRYEZIU MBAJTI NJË PREZANTIM PËR DITËN E MBROJTJES SË TË DHËNAVE

Hulumtuesja e QKSS, Sofije Kryeziu ka qenë pjesë e panelit në Konferencën e organizuar nga Agjencia…

FORUMI I KATËRT HULUMTUES I SIGURISË BEOGRAD - PRISHTINË – TIRANË

27/01/2014

FORUMI I KATËRT HULUMTUES I SIGURISË BEOGRAD - PRISHTINË – TIRANË

Forumi i katërt Hulumtues i Sigurisë Beograd-Prishtinë-Tiranë u mbajt në Tiranë më 24 janar 2014.…

FORUM I KATËRT HULUMTUES I SIGURISË BEOGRAD - PRISHTINË - TIRANË

23/01/2014

FORUM I KATËRT HULUMTUES I SIGURISË BEOGRAD - PRISHTINË - TIRANË

Forum i katërt Hulumtues i Sigurisë Beograd - Prishtinë - Tiranë do të mbahet në Hotel Tirana International…

FOKUS GRUP I ORGANIZUAR NGA QKSS

21/01/2014

FOKUS GRUP I ORGANIZUAR NGA QKSS

Me datën 21 Janar 2014, Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë organizoi Grupin e Fokusit me temën…

BAROMETRI KOSOVAR I SIGURISË NË RAPORTIN VJETOR TË MINISTRISË SË FORCËS SË SIGURISË SË KOSOVËS PËR 2012

26/12/2012

BAROMETRI KOSOVAR I SIGURISË NË RAPORTIN VJETOR TË MINISTRISË SË FORCËS SË SIGURISË SË KOSOVËS PËR 2012

Ministria e Forcës së Sigurisë së Kosovës publikoi raportin vjetor për vitin 2012. Ne këtë raport…

THINK AND LINK – REGIONAL POLICY PROGRAMME

14/12/2012

THINK AND LINK – REGIONAL POLICY PROGRAMME

Hulumtuesit e QKSS, Mentor VRAJOLLI dhe Sofije KRYEZIU kanë marrë pjesë në seminarin e parë për…

<<  < 66 67 68 69 70 >  >>