Lajme

DREJTORI I QKSS NE QIPRO

12/03/2014

DREJTORI I QKSS NE QIPRO

Drejtori Ekzekutiv i QKSS, Florian Qehaja, është pjesë e vizitës studimore të delegacionit të shoqërisë…

PËRFSHIRJE APO PËRJASHTIM? MINORITETET NË SEKTORIN E SIGURISË NË KOSOVËS E PAS-PAVARËSISË

5/03/2014

PËRFSHIRJE APO PËRJASHTIM? MINORITETET NË SEKTORIN E SIGURISË NË KOSOVËS E PAS-PAVARËSISË

Më 05 Mars, Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (KCSS) publikoi analizën e titulluar “Përfshirje…

KONFERENCË: PËRFSHIRJE APO PËRJASHTIM – MINORITETET NË SEKTORIN E SIGURISË NË KOSOVËS E PAS-PAVARËSISË

3/03/2014

KONFERENCË: PËRFSHIRJE APO PËRJASHTIM – MINORITETET NË SEKTORIN E SIGURISË NË KOSOVËS E PAS-PAVARËSISË

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) organizon konferencën me temën: “Përfshirje apo…

FTESE PËR DISKUTIM

3/03/2014

FTESE PËR DISKUTIM

Departamenti i Shkencave Politike i Universitetit të Prishtinës në bashkëpunim me Qendrën Kosovare…

VIZITA E HULUMTUESVE NGA BCSP (BEOGRAD) NË QKSS

26/02/2014

VIZITA E HULUMTUESVE NGA BCSP (BEOGRAD) NË QKSS

Maja Bjelos dhe Bojan Elek, Hulumtuesit pranë Qendrës se Beogradit për Politika të Sigurisë (BCSP),…

KONFERENCË: LLOGARIDHËNIE APO JO? MENAXHIMI I PARASË PUBLIKE NË SEKTORIN E SIGURISË NË KOSOVË

25/02/2014

KONFERENCË: LLOGARIDHËNIE APO JO? MENAXHIMI I PARASË PUBLIKE NË SEKTORIN E SIGURISË NË KOSOVË

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë organizon konferencën me temën “Llogaridhënie apo jo?…

HULUMTUESIT E QKSS, SOFIJE KRYEZIU DHE SHPEND KURSANI DO TË JENË PJESË E EKIPES SË BCSP (BEOGRAD)

18/02/2014

HULUMTUESIT E QKSS, SOFIJE KRYEZIU DHE SHPEND KURSANI DO TË JENË PJESË E EKIPES SË BCSP (BEOGRAD)

Puna e Z. Kursanit dhe e Znj. Kryeziu në Qendren e Beogradit për Politika të Sigurisë (QBPS) është…

SHKËMBIMI PROFESIONAL I EKSPERIENCAVE PËR ZHVILLIMIN E DIALOGUT TË POLITIKAVE

12/02/2014

SHKËMBIMI PROFESIONAL I EKSPERIENCAVE PËR ZHVILLIMIN E DIALOGUT TË POLITIKAVE

Shkëmbimi Profesional i Eksperiencave për Zhvillimin e Dialogut të Politikave është një seri e…

HULUMTUESJA E QKSS, SOFIJE KRYEZIU MBAJTI NJË PREZANTIM PËR DITËN E MBROJTJES SË TË DHËNAVE

28/01/2014

HULUMTUESJA E QKSS, SOFIJE KRYEZIU MBAJTI NJË PREZANTIM PËR DITËN E MBROJTJES SË TË DHËNAVE

Hulumtuesja e QKSS, Sofije Kryeziu ka qenë pjesë e panelit në Konferencën e organizuar nga Agjencia…

<<  < 65 66 67 68 69 >  >>