Lajme

SEKRETARI I QKSS MERR PJESË NË ASAMBLENË E PËRGJITHSHME TË EPLO-SË

6/11/2014

SEKRETARI I QKSS MERR PJESË NË ASAMBLENË E PËRGJITHSHME TË EPLO-SË

Sekretari dhe njëherësh Hulumtuesi i Lartë i Qendrës Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) z.…

HULUMTUESJA E QKSS, DONIKA EMINI MORI PJESË NË DEBATIN “ RIKTHIMI DHE FUQIZIMI I BESIMIT TË QYTETARËVE NË SHTET DHE INSTITUCIONE”

30/10/2014

HULUMTUESJA E QKSS, DONIKA EMINI MORI PJESË NË DEBATIN “ RIKTHIMI DHE FUQIZIMI I BESIMIT TË QYTETARËVE NË SHTET DHE INSTITUCIONE”

Hulumtuesja e QKSS, Donika Emini mori pjesë në debatin e parë të mbyllur mbi përceptimet e qytetarëve…

FOKUS GRUP-BAROMETRI KOSOVAR I SIGURISË EDICIONI I KATËRT

22/10/2014

FOKUS GRUP-BAROMETRI KOSOVAR I SIGURISË EDICIONI I KATËRT

Me datën 22 Tetor 2014, Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë organizoi dy Grupe të Fokusit me…

DREJTORI EKZEKUTIV I QKSS, FLORIAN QEHAJA MERR PJESË NË KONFERENCËN ”E ARDHMJA DHE INTEGRIMI EUROPIAN I BALLKANIT PERËNDIMOR” NË ITALI

10/10/2014

DREJTORI EKZEKUTIV I QKSS, FLORIAN QEHAJA MERR PJESË NË KONFERENCËN ”E ARDHMJA DHE INTEGRIMI EUROPIAN I BALLKANIT PERËNDIMOR” NË ITALI

Drejtori Ekzekutiv i QKSS, Florian Qehaja mori pjesë ne konferencën e organizuar nga Fondacioni i Kolegjit…

TRAJNIM: BAROMETRI KOSOVAR I SIGURISË – EDICIONI I KATËRT

8/10/2014

TRAJNIM: BAROMETRI KOSOVAR I SIGURISË – EDICIONI I KATËRT

QKSS ka organizuar trajnimin e parë për hulumtues në teren për edicionin e katërt të Barometrit…

KOMPANITË PRIVATE TË SIGURISË NË BALLKANIN PERËNDIMOR

23/09/2014

KOMPANITË PRIVATE TË SIGURISË NË BALLKANIN PERËNDIMOR

Ekipi hulumtues i QKSS-së i përbërë nga hulumtuesi i lartë Mentor Vrajolli dhe hulumtuesja Donika…

HULUMTUESJA E QKSS, SOFIJE KRYEZIU PREZANTOI NË KONFERENCËN RAJONALE ME TEMËN: LIRIA E INFORMIMIT PUBLIK - ZHVILLIMI I PRAKTIKAVE NË RAJONIN E BALLKANIT PERËNDIMOR”

18/09/2014

HULUMTUESJA E QKSS, SOFIJE KRYEZIU PREZANTOI NË KONFERENCËN RAJONALE ME TEMËN: LIRIA E INFORMIMIT PUBLIK - ZHVILLIMI I PRAKTIKAVE NË RAJONIN E BALLKANIT PERËNDIMOR”

Hulumtuesja e QKSS, Sofije Kryeziu prezantoi në Konferencën Rajonale me temën: Liria e Informimit…

BASHKËPUNIMI NDËRKUFITAR DHE PËRVOJAT E DEMOKRACISË TRANSNACIONALE

13/09/2014

BASHKËPUNIMI NDËRKUFITAR DHE PËRVOJAT E DEMOKRACISË TRANSNACIONALE

Hulumtuesja e QKSS Donika Emini mori pjesë në një seminar/konferencë tre ditore bashkë me 25 pjesëmarrës…

ANËTARËSIMI DHE PËRFAQËSIMI I KOSOVËS NË NISMAT RAJONALE TË SIGURISË

10/09/2014

ANËTARËSIMI DHE PËRFAQËSIMI I KOSOVËS NË NISMAT RAJONALE TË SIGURISË

Sot, me 10 Shtator, Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (KCSS) publikoi analizën e titulluar…

<<  < 61 62 63 64 65 >  >>