Lajme

DO TË MBAHET: KONFERENCA - KOSOVA DHE INICIATIVAT RAJONALE TË SIGURISË: PËRFSHIRJE APO PËRJASHTIM?

4/09/2014

DO TË MBAHET: KONFERENCA - KOSOVA DHE INICIATIVAT RAJONALE TË SIGURISË: PËRFSHIRJE APO PËRJASHTIM?

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) organizon konferencën me temën Përfshirja e Kosovës…

ZHVILLIMI I MARRËDHËNIEVE CIVILO-USHTARAKE NË KOSOVË

3/09/2014

ZHVILLIMI I MARRËDHËNIEVE CIVILO-USHTARAKE NË KOSOVË

Hulumtuesja e QKSS Donika Emini ka moderuar Panelin Ushtarak në kuadër të konferencës me titull "Zhvillimi…

18/07/2014

TRAJNIM MBI PËRPILIMIN E RAPORTEVE TË POLITIKAVE PUBLIKE

QKSS ka organizuar një trajnim për stafin hulumtues si dhe praktikantët për ngritjen e kapaciteteve…

PLANIFIKIMI GJASHTË-MUJOR I QENDRËS KOSOVAREPËR STUDIME TË SIGURISË

18/07/2014

PLANIFIKIMI GJASHTË-MUJOR I QENDRËS KOSOVAREPËR STUDIME TË SIGURISË

Stafi i QKSS ka mbajtur takimin e parë planifikues për vitin 2014. Qëllimi kryesor i këtij takimi…

HULUMTUESJA E QKSS, DONIKA EMINI MBAJTI NJË PREZANTIM ME TEMËN “BASHKËPUNIMI RAJONAL NË FUSHËN E SIGURISË NË BALLKAN

17/07/2014

HULUMTUESJA E QKSS, DONIKA EMINI MBAJTI NJË PREZANTIM ME TEMËN “BASHKËPUNIMI RAJONAL NË FUSHËN E SIGURISË NË BALLKAN

Hulumtuesja e QKSS, Donika Emini mbajti një prezantim përmes Skype me temën "Bashkëpunimi rajonal…

THIRRJE PËR APLIKIM: PROGRAMI I THINK TANK PËR ZHVILLIMIN PROFESIONAL TË TË RINJËVE TË DIPLOMUAR NË PROGRAMET MA DHE PHD

14/07/2014

THIRRJE PËR APLIKIM: PROGRAMI I THINK TANK PËR ZHVILLIMIN PROFESIONAL TË TË RINJËVE TË DIPLOMUAR NË PROGRAMET MA DHE PHD

Kapitali njerëzor është aseti më i madh i secilit dhe çdo instituti hulumtues (think tank). Në…

PREZANTIMI DREJTORIT TË QKSS NË LIDHJE ME REFORMËN E SEKTORIT TË SIGURISË DHE PUNËN E QKSS NË SEKTORIN E SIGURISË

30/06/2014

PREZANTIMI DREJTORIT TË QKSS NË LIDHJE ME REFORMËN E SEKTORIT TË SIGURISË DHE PUNËN E QKSS NË SEKTORIN E SIGURISË

Drejtori Ekzekutiv i QKSS, Florian Qehaja ishte një nga folësit kryesorë në seminarin për Reformën…

SHKOLLA VERORE: SFIDAT DHE MJEDISI I SIGURISË GLOBALE

28/06/2014

SHKOLLA VERORE: SFIDAT DHE MJEDISI I SIGURISË GLOBALE

Hulumtuesi i QKSS-së Skender Perteshi mori pjesë në Shkollën Verore të Sigurisë për Profesionistet…

ASPEKTET E SIGURISË NË NORMALIZIMIN E MARRËDHËNIEVE MES BEOGRADIT-PRISHTINËS-TIRANËS

27/06/2014

ASPEKTET E SIGURISË NË NORMALIZIMIN E MARRËDHËNIEVE MES BEOGRADIT-PRISHTINËS-TIRANËS

Të premten, më 27 Qershor 2014, Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS), Qendra e Beogradit…

<<  < 62 63 64 65 66 >  >>