Lajme

19/02/2015

QKSS PRITI NJË DELEGACION NGA KOMUNA E ULQINIT

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) dje me datën 18 Shkurt 2015, priti në një takim…

SOFIJE KRYEZIU THA QË MUNGOJNË NJOHURITË E QYTETARËVE TË KOSOVËS PËR MBROJTJEN E TË DHËNAVE PERSONALE

28/01/2015

SOFIJE KRYEZIU THA QË MUNGOJNË NJOHURITË E QYTETARËVE TË KOSOVËS PËR MBROJTJEN E TË DHËNAVE PERSONALE

Me rastin e Ditës për Mbrojtjen e të Dhënave Personale, Hulumtuesja e QKSS, Sofije Kryeziu ka mbajtur…

DONIKA EMINI MORRI PJESË NË NJË PUNËTORI NË SOFIE,BULLGARI

27/01/2015

DONIKA EMINI MORRI PJESË NË NJË PUNËTORI NË SOFIE,BULLGARI

Hulumtuesja e QKSS, Donika Emini ka marrë pjesë në punëtorinë "Konceptet Evoluese të Sigurisë"…

26/01/2015

MENTOR VRAJOLLI MERR PJESË NË KONFERENCËN NË TURQI

Mentor Vrajolli, Hulumtues i Lartë dhe Sekretar i QKSS gjatë datës 23-25 Janar morri pjesë konferencën…

FLORIAN QEHAJA ËSHTË DUKE QËNDRUAR NË VIZITË HULUMTUESE NË GRAZ, AUSTRIA

16/01/2015

FLORIAN QEHAJA ËSHTË DUKE QËNDRUAR NË VIZITË HULUMTUESE NË GRAZ, AUSTRIA

Drejtori i QKSS Florian Qehaja është duke qëndruar si Vizitor-Hulumtues në Qendrën për Studime…

KONFERENCË: EDICIONI SPECIAL - BAROMETRI KOSOVAR I SIGURISË

15/01/2015

KONFERENCË: EDICIONI SPECIAL - BAROMETRI KOSOVAR I SIGURISË

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) lansoi sot te rezultatet e Edicionit Special të Barometrit…

NJOFTIM PËR KONFERENCË

8/01/2015

NJOFTIM PËR KONFERENCË

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) ju fton të merrni pjesë në lansimin e rezultateve…

KONFERENCË: BAROMETRI KOSOVAR I SIGURISË - EDICIONI I IV-TË

16/12/2014

KONFERENCË: BAROMETRI KOSOVAR I SIGURISË - EDICIONI I IV-TË

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) lansoi sot te rezultatet e Edicionit te katërt te…

PLANIFIKIMI STRATEGJIK VJETOR I QKSS-SË

15/12/2014

PLANIFIKIMI STRATEGJIK VJETOR I QKSS-SË

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë të premten me 19 dhjetor 2014 ka mbajtur takimin planifikues…

<<  < 59 60 61 62 63 >  >>