Lajme

NJOFTIM: NDRYSHIM I LOKACIONIT

15/12/2014

NJOFTIM: NDRYSHIM I LOKACIONIT

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë dëshiron të ju njoftojë që nga 18 dhjetor 2014 gjindet…

DREJTORI EKZEKUTIV I QKSS, FLORIAN QEHAJA MORRI PJESË NË DEBATIN: “SIGURIA DHE ÇËSHTJET E BRENDSHME”

12/12/2014

DREJTORI EKZEKUTIV I QKSS, FLORIAN QEHAJA MORRI PJESË NË DEBATIN: “SIGURIA DHE ÇËSHTJET E BRENDSHME”

Drejtori ekzekutiv i QKSS, Florian Qehaja morri pjesë në debatin me temën “Siguria dhe çështjet…

PUBLIKIMI NGA KONFERENCA “E ARDHMJA DHE INTEGRIMI I BALLKANIT PERËNDIMOR”

11/12/2014

PUBLIKIMI NGA KONFERENCA “E ARDHMJA DHE INTEGRIMI I BALLKANIT PERËNDIMOR”

Drejtori Ekzekutiv i QKSS, Florian Qehaja mori pjesë në konferencën e organizuar nga Fondacioni i…

LANSIMI I REZULTATEVE TË SONDAZHIT “BAROMETRI KOSOVAR I SIGURISË - EDICIONI I IV-TË”

10/12/2014

LANSIMI I REZULTATEVE TË SONDAZHIT “BAROMETRI KOSOVAR I SIGURISË - EDICIONI I IV-TË”

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) ju fton të merrni pjesë, në lansimin e rezultateve…

SOFIJE KRYEZIU MORI PJESË NË PUNËTORINË NË BEOGRAD

6/12/2014

SOFIJE KRYEZIU MORI PJESË NË PUNËTORINË NË BEOGRAD

Hulumtuesja e QKSS-së, Sofije Kryeziu mori pjesë në punëtorinë, që është pjesë e Shkëmbimit…

DREJTORI EKZEKUTIV I QKSS, FLORIAN QEHAJA NË PALESTINË

25/11/2014

DREJTORI EKZEKUTIV I QKSS, FLORIAN QEHAJA NË PALESTINË

Drejtori ekzekutiv i QKSS, Florian Qehaja mori pjesë në punëtorinë tre ditore të organizuar nga…

DREJTORI EKZEKUTIV I QKSS, FLORIAN QEHAJA MORI PJESË NË KONFERENCËN NDËRKOMBËTARE NË ANGLI

22/11/2014

DREJTORI EKZEKUTIV I QKSS, FLORIAN QEHAJA MORI PJESË NË KONFERENCËN NDËRKOMBËTARE NË ANGLI

Drejtori ekzekutiv i QKSS, Florian Qehaja mori pjesë në konferencën dy ditore të organizuar nga Universiteti…

13/11/2014

KONFERENCË: PROCESI I INTEGRIMIT NË BE DHE E ARDHMJA E MARRËDHËNIEVE SHQIPTARE-SERBE

Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim (IDM) në bashkëpunim me Qendrën Kosovare për Studime…

HULUMTUESJA E QKSS, DONIKA EMINI MORI PJESË NË FORUMIN BOTËROR PËR DEMOKRACI NË STRASBURG, FRANCË

8/11/2014

HULUMTUESJA E QKSS, DONIKA EMINI MORI PJESË NË FORUMIN BOTËROR PËR DEMOKRACI NË STRASBURG, FRANCË

Hulumtuesja e QKSS, Donika Emini mori pjesë në Forumin Botëror për Demokraci, i mbajtur nga data…

<<  < 60 61 62 63 64 >  >>