Lajme

HULUMTUESJA E QKSS, DONIKA EMINI MBAJTI NJË PREZANTIM ME TEMËN “BASHKËPUNIMI RAJONAL NË FUSHËN E SIGURISË NË BALLKAN

17/07/2014

HULUMTUESJA E QKSS, DONIKA EMINI MBAJTI NJË PREZANTIM ME TEMËN “BASHKËPUNIMI RAJONAL NË FUSHËN E SIGURISË NË BALLKAN

Hulumtuesja e QKSS, Donika Emini mbajti një prezantim përmes Skype me temën "Bashkëpunimi rajonal…

THIRRJE PËR APLIKIM: PROGRAMI I THINK TANK PËR ZHVILLIMIN PROFESIONAL TË TË RINJËVE TË DIPLOMUAR NË PROGRAMET MA DHE PHD

14/07/2014

THIRRJE PËR APLIKIM: PROGRAMI I THINK TANK PËR ZHVILLIMIN PROFESIONAL TË TË RINJËVE TË DIPLOMUAR NË PROGRAMET MA DHE PHD

Kapitali njerëzor është aseti më i madh i secilit dhe çdo instituti hulumtues (think tank). Në…

PREZANTIMI DREJTORIT TË QKSS NË LIDHJE ME REFORMËN E SEKTORIT TË SIGURISË DHE PUNËN E QKSS NË SEKTORIN E SIGURISË

30/06/2014

PREZANTIMI DREJTORIT TË QKSS NË LIDHJE ME REFORMËN E SEKTORIT TË SIGURISË DHE PUNËN E QKSS NË SEKTORIN E SIGURISË

Drejtori Ekzekutiv i QKSS, Florian Qehaja ishte një nga folësit kryesorë në seminarin për Reformën…

SHKOLLA VERORE: SFIDAT DHE MJEDISI I SIGURISË GLOBALE

28/06/2014

SHKOLLA VERORE: SFIDAT DHE MJEDISI I SIGURISË GLOBALE

Hulumtuesi i QKSS-së Skender Perteshi mori pjesë në Shkollën Verore të Sigurisë për Profesionistet…

ASPEKTET E SIGURISË NË NORMALIZIMIN E MARRËDHËNIEVE MES BEOGRADIT-PRISHTINËS-TIRANËS

27/06/2014

ASPEKTET E SIGURISË NË NORMALIZIMIN E MARRËDHËNIEVE MES BEOGRADIT-PRISHTINËS-TIRANËS

Të premten, më 27 Qershor 2014, Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS), Qendra e Beogradit…

PREZANTIMI I DREJTORIT TË QKSS NË SUNDIMIN E LIGJIT

24/06/2014

PREZANTIMI I DREJTORIT TË QKSS NË SUNDIMIN E LIGJIT

Florian Qehaja ka qenë prezantuesi kryesor gjatë konferencës së shoqërisë civile qe është mbajtur…

BISEDË ME TË PANJOHURIT: PËRDORIMI I TEKNOLOGJISË PËR TË NDIKUAR NË AUDIENCE

22/06/2014

BISEDË ME TË PANJOHURIT: PËRDORIMI I TEKNOLOGJISË PËR TË NDIKUAR NË AUDIENCE

Ekipi hulumtues i QKSS-së i përbërë nga Hulumtuesi i lartë Mentor Vrajolli, dhe hulumtuesi Skënder…

PREZANTIMI I DREJTORIT TË QKSS NË LONDON SCHOOL OF ECONOMICS (LSE)

20/06/2014

PREZANTIMI I DREJTORIT TË QKSS NË LONDON SCHOOL OF ECONOMICS (LSE)

Florian Qehaja ka qenë një nder penalistët në London School of Economics (LSE). Ai ka prezantuar…

KOMPANITË PRIVATE TË SIGURISË NË BALLKANIN PERËNDIMOR (2014-2017)

9/06/2014

KOMPANITË PRIVATE TË SIGURISË NË BALLKANIN PERËNDIMOR (2014-2017)

Ekipi hulumtues i QKSS-së i përbërë nga Hulumtuesi i lartë Mentor Vrajolli, dhe hulumtuesja Donika…

<<  < 63 64 65 66 67 >  >>