Lajme

26/01/2015

MENTOR VRAJOLLI MERR PJESË NË KONFERENCËN NË TURQI

Mentor Vrajolli, Hulumtues i Lartë dhe Sekretar i QKSS gjatë datës 23-25 Janar morri pjesë konferencën…

FLORIAN QEHAJA ËSHTË DUKE QËNDRUAR NË VIZITË HULUMTUESE NË GRAZ, AUSTRIA

16/01/2015

FLORIAN QEHAJA ËSHTË DUKE QËNDRUAR NË VIZITË HULUMTUESE NË GRAZ, AUSTRIA

Drejtori i QKSS Florian Qehaja është duke qëndruar si Vizitor-Hulumtues në Qendrën për Studime…

KONFERENCË: EDICIONI SPECIAL - BAROMETRI KOSOVAR I SIGURISË

15/01/2015

KONFERENCË: EDICIONI SPECIAL - BAROMETRI KOSOVAR I SIGURISË

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) lansoi sot te rezultatet e Edicionit Special të Barometrit…

NJOFTIM PËR KONFERENCË

8/01/2015

NJOFTIM PËR KONFERENCË

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) ju fton të merrni pjesë në lansimin e rezultateve…

KONFERENCË: BAROMETRI KOSOVAR I SIGURISË - EDICIONI I IV-TË

16/12/2014

KONFERENCË: BAROMETRI KOSOVAR I SIGURISË - EDICIONI I IV-TË

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) lansoi sot te rezultatet e Edicionit te katërt te…

PLANIFIKIMI STRATEGJIK VJETOR I QKSS-SË

15/12/2014

PLANIFIKIMI STRATEGJIK VJETOR I QKSS-SË

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë të premten me 19 dhjetor 2014 ka mbajtur takimin planifikues…

NJOFTIM: NDRYSHIM I LOKACIONIT

15/12/2014

NJOFTIM: NDRYSHIM I LOKACIONIT

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë dëshiron të ju njoftojë që nga 18 dhjetor 2014 gjindet…

DREJTORI EKZEKUTIV I QKSS, FLORIAN QEHAJA MORRI PJESË NË DEBATIN: “SIGURIA DHE ÇËSHTJET E BRENDSHME”

12/12/2014

DREJTORI EKZEKUTIV I QKSS, FLORIAN QEHAJA MORRI PJESË NË DEBATIN: “SIGURIA DHE ÇËSHTJET E BRENDSHME”

Drejtori ekzekutiv i QKSS, Florian Qehaja morri pjesë në debatin me temën “Siguria dhe çështjet…

PUBLIKIMI NGA KONFERENCA “E ARDHMJA DHE INTEGRIMI I BALLKANIT PERËNDIMOR”

11/12/2014

PUBLIKIMI NGA KONFERENCA “E ARDHMJA DHE INTEGRIMI I BALLKANIT PERËNDIMOR”

Drejtori Ekzekutiv i QKSS, Florian Qehaja mori pjesë në konferencën e organizuar nga Fondacioni i…

<<  < 61 62 63 64 65 >  >>