Lajme

FLORIAN QEHAJA MORRI PJESË NË NJË TAKIM ME PRESIDENTËN E REPUBLIKËS SË KOSOVËS

2/03/2015

FLORIAN QEHAJA MORRI PJESË NË NJË TAKIM ME PRESIDENTËN E REPUBLIKËS SË KOSOVËS

Drejtori Ekzekutivi i QKSS, Florian Qehaja morri pjesë në një takim me Presidentën e Kosovës, zonjën…

SKENDER PERTESHI DHE PLATOR AVDIU MORRËN PJESË NË KONFERENCËN “INTEGRITETI I POLICISË NË BALLKANIN PERËNDIMOR” NË BEOGRAD

28/02/2015

SKENDER PERTESHI DHE PLATOR AVDIU MORRËN PJESË NË KONFERENCËN “INTEGRITETI I POLICISË NË BALLKANIN PERËNDIMOR” NË BEOGRAD

Rrjeti rajonal i organizatave të shoqërisë civile-POINTPULSE i katër vendeve të Ballkanit Perëndimor…

PLATOR AVDIU NË VIZITË HULUMTUESE NË BEOGRAD

26/02/2015

PLATOR AVDIU NË VIZITË HULUMTUESE NË BEOGRAD

Hulumtuesi i QKSS-së, Plator Avdiu, është duke vijuar programin hulumtues të Trustit Ballkanik për…

HULUMTUESET NGA BCSP NË QKSS

25/02/2015

HULUMTUESET NGA BCSP NË QKSS

Maja Bjelos dhe Isidora Stakic, nga Qendra e Beogradit për Politika të Sigurisë (BCSP) janë dy hulumtueset…

FLORIAN QEHAJA MORI PJESË NË SAMITIN PËR LUFTËN KUNDËR EKSTREMIZMIT TË DHUNSHËM NË WASHINGTON D.C

23/02/2015

FLORIAN QEHAJA MORI PJESË NË SAMITIN PËR LUFTËN KUNDËR EKSTREMIZMIT TË DHUNSHËM NË WASHINGTON D.C

Drejtori Ekzekutiv i QKSS, Florian Qehaja mori pjesë në Samitin e Shtëpisë së Bardhë në luftën…

19/02/2015

QKSS PRITI NJË DELEGACION NGA KOMUNA E ULQINIT

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) dje me datën 18 Shkurt 2015, priti në një takim…

SOFIJE KRYEZIU THA QË MUNGOJNË NJOHURITË E QYTETARËVE TË KOSOVËS PËR MBROJTJEN E TË DHËNAVE PERSONALE

28/01/2015

SOFIJE KRYEZIU THA QË MUNGOJNË NJOHURITË E QYTETARËVE TË KOSOVËS PËR MBROJTJEN E TË DHËNAVE PERSONALE

Me rastin e Ditës për Mbrojtjen e të Dhënave Personale, Hulumtuesja e QKSS, Sofije Kryeziu ka mbajtur…

DONIKA EMINI MORRI PJESË NË NJË PUNËTORI NË SOFIE,BULLGARI

27/01/2015

DONIKA EMINI MORRI PJESË NË NJË PUNËTORI NË SOFIE,BULLGARI

Hulumtuesja e QKSS, Donika Emini ka marrë pjesë në punëtorinë "Konceptet Evoluese të Sigurisë"…

26/01/2015

MENTOR VRAJOLLI MERR PJESË NË KONFERENCËN NË TURQI

Mentor Vrajolli, Hulumtues i Lartë dhe Sekretar i QKSS gjatë datës 23-25 Janar morri pjesë konferencën…

<<  < 59 60 61 62 63 >  >>