Lajme

PUNËTORI: INTEGRITETI NË POLICI DHE POLITIKAT E ANTI-KORRUPSIONIT NË POLICITË E KATËR VENDEVE TË RAJONIT

3/04/2015

PUNËTORI: INTEGRITETI NË POLICI DHE POLITIKAT E ANTI-KORRUPSIONIT NË POLICITË E KATËR VENDEVE TË RAJONIT

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë ka qenë pjesëmarrëse e punëtorisë në kuadër të projektit…

PRAKTIKAT MË TË MIRA TË SISTEMIT TË VERIFIKIMIT

2/04/2015

PRAKTIKAT MË TË MIRA TË SISTEMIT TË VERIFIKIMIT

Qendra e Gjenevës për Kontroll Demokratik të Forcave të Armatosura (DCAF) në bashkëpunim me QKSS,…

SERBIA – KOSOVA: CILI ËSHTË ROLI I SHOQËRISË CIVILE NË NORMALIZIMIN E MARRËDHËNIEVE?

1/04/2015

SERBIA – KOSOVA: CILI ËSHTË ROLI I SHOQËRISË CIVILE NË NORMALIZIMIN E MARRËDHËNIEVE?

Në kuadër të programit Shkëmbimi i Punës Profesionale për Zgjerim të Dialogut Politik, Trusti…

28/03/2015

ÇKA ËSHTË NJË SHOQËRI GJITHËPËRFSHIRËSE DHE SI MUND TË KRIJOJMË NJË SHOQËRI TOLERANTE

Ekipi i QKSS i përbërë nga Donika Emini dhe Shpend Kursani kanë marrë pjesë në konferencën e…

26/03/2015

GRUAJA NË SEKTORIN E SIGURISË

QKSS në bashkëpunim me NDI në kuadër të Javës së Gruas organizoi panelin e diskutimit me temën:…

25/03/2015

FLORIAN QEHAJA MORRI PJESË NË KONFERENCËN: “MBUSHJA E HENDEKUT: AFRIMI I KOSOVËS ME ORGANIZATAT E BASHKËPUNIMIT NDËRKOMBETAR POLICOR”

Drejtori Ekzekutiv i QKSS, Florian Qehaja morri pjesë në konferencën e organizuar nga Grupi për Studime…

LIGJERATA NGA YAHYA N.HENDY - “ISLAMI FE E PAQES”

20/03/2015

LIGJERATA NGA YAHYA N.HENDY - “ISLAMI FE E PAQES”

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë me datën 18 dhe 19 Mars 2015 nën patronatin e Bashkësisë…

18/03/2015

FOTO DURO NGA INSTITUTI PËR DEMOKRACI DHE NDËRMJETËSIM (IDM) ËSHTË PJESË E VIZITËS HULUMTUESE NË QKSS

Foto Duro nga Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim (IDM) nga Tirana, është hulumtuesi mysafir…

17/03/2015

QKSS KRIJON PARTNERITET ME PËRFAQËSUES TË SHOQËRISË CIVILE TË QIPROS

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) me datën 16 Mars 2015, priti në takim një delegacion…

<<  < 58 59 60 61 62 >  >>