Lajme

NGRITJA E KAPACITETEVE TË OJQ-VE QË PUNOJNË MBI KORRUPSIONIN, KRIMIN E ORGANIZUAR DHE EMIGRIMIT ILEGAL

13/05/2015

NGRITJA E KAPACITETEVE TË OJQ-VE QË PUNOJNË MBI KORRUPSIONIN, KRIMIN E ORGANIZUAR DHE EMIGRIMIT ILEGAL

Hulumtuesja e QKSS, Donika Emini ka marrë pjesë në punëtorinë e parë organizuar në kuadër të…

12/05/2015

SALLON: “ÇFARË PO I SHTYNË KOSOVARËT TË LUFTOJNË NË EMËR TË ISLAMIT?

Institutitin D4D në bashkëpunim me Qendrën Kosovare për Studime të Sigurisë, të marten më 12…

FTESË - KONFERENCË: DESTINACIONI NË NATO: ALTERNATIVAT E KOSOVËS DREJT ANËTARËSIMIT NË NATO

12/05/2015

FTESË - KONFERENCË: DESTINACIONI NË NATO: ALTERNATIVAT E KOSOVËS DREJT ANËTARËSIMIT NË NATO

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS), ka kënaqësinë t’ju ftojë në konferencën ku…

TRYEZË E RRUMBULLAKËT PËR PARANDALIMIN DHE LUFTIMIN E EKSTREMIZMIT TË DHUNSHËM NË KOSOVË

8/05/2015

TRYEZË E RRUMBULLAKËT PËR PARANDALIMIN DHE LUFTIMIN E EKSTREMIZMIT TË DHUNSHËM NË KOSOVË

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë organizoj tryezë diskutimi të martën me datë 5 Maj në…

30/04/2015

FORUMI HULUMTUES I SIGURISË PRISHTINË-BEOGRAD-TIRANË “MBROJTJA CIVILE DHE MENAXHIMI RAJONAL I EMERGJENCAVE”

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS), Qendra e Beogradit për Politika të Sigurisë (BCSP),…

PUNËTORI: “KOMPANITË PRIVATE TË SIGURISË NË BALLKANIN PERËNDIMOR”

24/04/2015

PUNËTORI: “KOMPANITË PRIVATE TË SIGURISË NË BALLKANIN PERËNDIMOR”

QKSS ka organizuar punëtorinë e tretë në kuadër të një projekti tre vjeçar për "Kompanitë Private…

KONFERENCË E PËRBASHKËT RAJONALE “FORUMI HULUMTUES I SIGURISË PRISHTINË-BEOGRAD-TIRANË: MBROJTJA CIVILE DHE MENAXHIMI RAJONAL I EMERGJENCAVE”

23/04/2015

KONFERENCË E PËRBASHKËT RAJONALE “FORUMI HULUMTUES I SIGURISË PRISHTINË-BEOGRAD-TIRANË: MBROJTJA CIVILE DHE MENAXHIMI RAJONAL I EMERGJENCAVE”

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS), Qendra e Beogradit për Politika të Sigurisë (BCSP),…

DISKUTIM NË PANEL: INTEGRITETI I POLICISË NË BALLKANIN PERËNDIMOR

23/04/2015

DISKUTIM NË PANEL: INTEGRITETI I POLICISË NË BALLKANIN PERËNDIMOR

Rrjeti rajonal i organizatave të shoqërisë civile POINTPULSE organizon panelin me temën “Integriteti…

“TRAIN 2015 - NXITJA E DIALOGUT POLITIK NË BALLKANIN PERËNDIMOR”

20/04/2015

“TRAIN 2015 - NXITJA E DIALOGUT POLITIK NË BALLKANIN PERËNDIMOR”

QKSS ka kënaqësinë që për herë të dytë është zgjedhur për të marrë pjesë në programin…

<<  < 57 58 59 60 61 >  >>