Lajme

KONFERENCË: POZITA E GRUAS NË SEKTORIN E SIGURISË DHE ZBATIMI I REZOLUTËS 1325 TË KOMBEVE TË BASHKUARA

22/05/2014

KONFERENCË: POZITA E GRUAS NË SEKTORIN E SIGURISË DHE ZBATIMI I REZOLUTËS 1325 TË KOMBEVE TË BASHKUARA

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) organizon konferencën ndërkombëtare të titulluar:…

SHKOLLA VERORE PËR POLITIKA TË SIGURISË

16/05/2014

SHKOLLA VERORE PËR POLITIKA TË SIGURISË

Për periudhë pesë ditësh, Shkolla Verore për Politika të Sigurisë mblodhi një numër profesionistë…

HULUMTUESJA E QKSS, DONIKA EMINI MBAJTI NJË PREZANTIM ME TEMËN “KOSOVA NË MES TË KOMB-FORMIMIT ETNIK…

11/05/2014

HULUMTUESJA E QKSS, DONIKA EMINI MBAJTI NJË PREZANTIM ME TEMËN “KOSOVA NË MES TË KOMB-FORMIMIT ETNIK…

Hulumtuesja e QKSS, Donika Emini mbajti një prezantim me temën “Kosova në mes të komb-formimit…

HULUMTUESJA E QKSS, SOFIJE KRYEZIU MBAJTI NJË PREZANTIM NË KONFERENCËN ME TEMËN: SERBIA - KOSOVA: MUNDËSITË...

29/04/2014

HULUMTUESJA E QKSS, SOFIJE KRYEZIU MBAJTI NJË PREZANTIM NË KONFERENCËN ME TEMËN: SERBIA - KOSOVA: MUNDËSITË...

Hulumtuesja e QKSS, Sofije Kryeziu mbajti një prezantim në konferencën me temën "Serbia - Kosova:…

RISHIKIMI ALTERNATIV I ZBATIMIT TË MARRËVESHJES SË BRUKSELIT: ÇFARË NDODHI ME ISH-ANËTARËT E STRUKTURAVE PARALELE?

10/04/2014

RISHIKIMI ALTERNATIV I ZBATIMIT TË MARRËVESHJES SË BRUKSELIT: ÇFARË NDODHI ME ISH-ANËTARËT E STRUKTURAVE PARALELE?

Më 10 Prill, Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS), Qendra e Beogradit për Politika të…

KONFERENCË: RISHIKIMI ALTERNATIV I ZBATIMIT TË MARRËVESHJES SË BRUKSELIT: ÇFARË NDODHI ME ISH-ANËTARËT E STRUKTURAVE PARALELE

2/04/2014

KONFERENCË: RISHIKIMI ALTERNATIV I ZBATIMIT TË MARRËVESHJES SË BRUKSELIT: ÇFARË NDODHI ME ISH-ANËTARËT E STRUKTURAVE PARALELE

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS), Qendrës së Beogradit për Politikat e Sigurisë…

HULUMTUESJA E QKSS, SOFIJE KRYEZIU MBAJTI NJË PREZANTIM NË QENDRËN E BEOGRADIT PËR POLITIKA TË SIGURISË (BCSP)

18/03/2014

HULUMTUESJA E QKSS, SOFIJE KRYEZIU MBAJTI NJË PREZANTIM NË QENDRËN E BEOGRADIT PËR POLITIKA TË SIGURISË (BCSP)

Hulumtuesja e QKSS, Sofije Kryeziu mbajti një prezantim me temën Evropianizimi i sektorit të sigurisë…

17/03/2014

DREJTORI I QKSS HULUMTUES VIZITOR NË NUPI

Drejtori i QKSS, Florian Qehaja, është duke zhvilluar një hulumtim në Institutin Norvegjez për Punë…

DREJTORI I QKSS NE QIPRO

12/03/2014

DREJTORI I QKSS NE QIPRO

Drejtori Ekzekutiv i QKSS, Florian Qehaja, është pjesë e vizitës studimore të delegacionit të shoqërisë…

<<  < 66 67 68 69 70 >  >>