News

FLORIAN QEHAJA ËSHTË DUKE QËNDRUAR NË VIZITË HULUMTUESE NË GRAZ, AUSTRIA

16/01/2015

FLORIAN QEHAJA IN RESEARCH VISIT IN GRAZ, AUSTRIA

KCSS Director Florian Qehaja is a Visiting Researcher at Centre for Southeast European Studies (CSEES)…

KONFERENCË: EDICIONI SPECIAL - BAROMETRI KOSOVAR I SIGURISË

15/01/2015

CONFERENCE: SPECIAL EDITION OF KOSOVO SECURITY BAROMETER

The Kosovar Center for Security Studies (KCSS) today launched the results of the Special Edition of the…

NJOFTIM PËR KONFERENCË

8/01/2015

CONFERENCE: PUBLIC PERCEPTIONS TOWARDS FOREIGN POLICY AND DIALOGUE WITH SERBIA

Kosovar Center for Security Studies (KCSS) cordially invites you to participate in the launch of results…

KONFERENCË: BAROMETRI KOSOVAR I SIGURISË - EDICIONI I IV-TË

16/12/2014

CONFERENCE: KOSOVO SECURITY BAROMETER - FOURTH EDITION

The Kosovar Center for Security Studies (KCSS) today launched the results of the fourth edition of the…

PLANIFIKIMI STRATEGJIK VJETOR I QKSS-SË

15/12/2014

ANNUAL RETREAT OF KCSS

The Kosovar Center for Security Studies on 19th of December 2014 held the annual retreat for 2015. The…

NJOFTIM: NDRYSHIM I LOKACIONIT

15/12/2014

ANNOUNCEMENT: NEW LOCATION OF KCSS

Kosovo Centre for Security Studies wants to inform you that from 18th of December, 2014 is located in…

DREJTORI EKZEKUTIV I QKSS, FLORIAN QEHAJA MORRI PJESË NË DEBATIN: “SIGURIA DHE ÇËSHTJET E BRENDSHME”

12/12/2014

KCSS EXECUTIVE DIRECTOR, FLORIAN QEHAJA PARTICIPATED IN DEBATE ”NATIONAL SECURITY AND INTERNAL AFFAIRS”

KCSS executive director, Florian Qehaja has participated in the debate ”National security and internal…

PUBLIKIMI NGA KONFERENCA “E ARDHMJA DHE INTEGRIMI I BALLKANIT PERËNDIMOR”

11/12/2014

PUBLICATION FROM THE CONFERENCE: "WESTERN BALKANS, THE FUTURES OF INTEGRATION"

The KCSS Executive Director, Florian Qehaja attended the conference on The Future and European Integration…

LANSIMI I REZULTATEVE TË SONDAZHIT “BAROMETRI KOSOVAR I SIGURISË - EDICIONI I IV-TË”

10/12/2014

LAUNCHING OF THE KOSOVO SECURITY BAROMETER - 4TH EDITION

The Kosovar Center for Security Studies (KCSS) cordially invites you to participate in the launch of…

<<  < 60 61 62 63 64 >  >>