Lajme

Takimi joformal i rradhës me gra dhe përfaqësues të institucioneve në Komunën e Prizrenit

27/06/2023

Takimi joformal i rradhës me gra dhe përfaqësues të institucioneve në Komunën e Prizrenit

Në kuadër të projektit Gratë, Paqja dhe Siguria, u mbajt takimi i rradhës joformal mes grave të…

QKSS organizon trajnimin “Fuqizimi i organizatave jo-qeveritare për t’u bërë ballë sulmeve kibernetike”

27/06/2023

QKSS organizon trajnimin “Fuqizimi i organizatave jo-qeveritare për t’u bërë ballë sulmeve kibernetike”

Me datë 26 Qershor, 2023, QKSS organizoi trajnimin “Fuqizimi i organizatave jo-qeveritare për t’u…

Lansimi i Dokument i Shkurtër i Politikave mbi Agjensinë dhe Ambientin e Punës së Grave në Sektorin e Sigurisë 

26/06/2023

Lansimi i Dokument i Shkurtër i Politikave mbi Agjensinë dhe Ambientin e Punës së Grave në Sektorin e Sigurisë 

Prishtinë, 26 qershor 2023: Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) së fundi ka publikuar…

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë dhe Komuna e Kaçanikut organizuan takimin për Gjininë, Paqen dhe Sigurinë.

23/06/2023

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë dhe Komuna e Kaçanikut organizuan takimin për Gjininë, Paqen dhe Sigurinë.

Një takim i frytshëm mbi Gjininë, Paqen dhe Sigurinë u organizua me sukses në partneritet me QKSS…

Mbështetet nga Forumi i Komunitetit për Interes Publik Lipjan, QEAP “Qerdhja” në fshatin Gadime.

23/06/2023

Mbështetet nga Forumi i Komunitetit për Interes Publik Lipjan, QEAP “Qerdhja” në fshatin Gadime.

Pas disa mbledhjeve të organizuara nga Forumi i Komunitetit për Interes Publik (CFPI) në Komunën…

Komuna e Hanit të Elezit Nikoqire e Takimit Joformal Gruaja, Paqja dhe Siguria

21/06/2023

Komuna e Hanit të Elezit Nikoqire e Takimit Joformal Gruaja, Paqja dhe Siguria

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë ka organizuar sot një takim për Gjininë, Paqen dhe Sigurinë…

Përfundon renovimi i hapësirës rekreative-sportive në Kamenicë

21/06/2023

Përfundon renovimi i hapësirës rekreative-sportive në Kamenicë

Takimi joformal i rradhës me gra dhe përfaqësues të institucioneve në Komunën e Shtërpces

21/06/2023

Takimi joformal i rradhës me gra dhe përfaqësues të institucioneve në Komunën e Shtërpces

QKSS ka organizuar takimin e rradhës mes grave dhe përfaqësuesve të institucioneve në Komunën e…

Në Graçanicë mbahet takimi i Forumit të Komunitetit për Interes Publik

20/06/2023

Në Graçanicë mbahet takimi i Forumit të Komunitetit për Interes Publik

Në kuadër të projektit Nxitja e Marrëdhënieve dhe Bashkëpunimit Ndëretnik (FIERC), i zbatuar nga…

<<  < 4 5 6 7 8 >  >>