Lajme

Akademia Verore e Programit “Transformimi i Konfliktit përmes Edukimit për Empati dhe Paqe” u mbajt në Prishtinë

18/05/2023

Akademia Verore e Programit “Transformimi i Konfliktit përmes Edukimit për Empati dhe Paqe” u mbajt në Prishtinë

Akademia Verore e Programit "Transformimi i Konfliktit përmes Edukimit për Empati dhe Paqe", e organizuar…

Trajnim për të Drejtat e Njeriut dhe Drejtësinë Tranzicionale në Kosovë për anëtarët e Forumeve të Komunitetit për Interes Publik

18/05/2023

Trajnim për të Drejtat e Njeriut dhe Drejtësinë Tranzicionale në Kosovë për anëtarët e Forumeve të Komunitetit për Interes Publik

Takimi i dytë Tematik Ndërkufitar me Programin Rajonal të Partneritetit Rinor në Beograd

17/05/2023

Takimi i dytë Tematik Ndërkufitar me Programin Rajonal të Partneritetit Rinor në Beograd

Publikim i ri: Si i ndryshon Marrëveshja për Rrugën e Normalizimit - NËSE ZBATOHET - marrëdhëniet ndërmjet Kosovës dhe Serbisë?

11/05/2023

Publikim i ri: Si i ndryshon Marrëveshja për Rrugën e Normalizimit - NËSE ZBATOHET - marrëdhëniet ndërmjet Kosovës dhe Serbisë?

Një publikim i ri i Qendrës Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS), me autor Ramadan Ilazi dhe…

Në Lipjan, Forumi i Komunitetit për Interes Publik diskuton fushat potenciale të bashkëpunimit ndëretnik

5/05/2023

Në Lipjan, Forumi i Komunitetit për Interes Publik diskuton fushat potenciale të bashkëpunimit ndëretnik

Lipjan, 5 maj 2023: Në Lipjan u zhvillua takimi i dytë i Forumit të Komunitetit për Interes Publik,…

Tryezë diskutimi për raportin studimor mbi fenomenin e migracionit të parregullt gjatë periudhës së pandemisë COVID-19 në Shqipëri dhe Kosovë

4/05/2023

Tryezë diskutimi për raportin studimor mbi fenomenin e migracionit të parregullt gjatë periudhës së pandemisë COVID-19 në Shqipëri dhe Kosovë

QKSS në bashkëpunim me shoqatën “Albanian Initiative for Development” (AID) prezantuan në tryezë…

Konferenca Permbyllëse e Projektit DRIVE

28/04/2023

Konferenca Permbyllëse e Projektit DRIVE

Përfaqësuesit e QKSS-së kanë marrë pjesë në konferencën përmbyllëse të projektit DRIVE (Shkëputja…

Trajnim për hartimin e programeve të rehabilitimit dhe ri-integrimit (R&R)  me Shërbimin Sprovues të Kosovës (ShSK) dhe Shërbimin Korrektues të Kosovës (ShKK)

26/04/2023

Trajnim për hartimin e programeve të rehabilitimit dhe ri-integrimit (R&R)  me Shërbimin Sprovues të Kosovës (ShSK) dhe Shërbimin Korrektues të Kosovës (ShKK)

QKSS feston 15 vjetorin e themelimit me Konferencën Rajonale “15 Vjet të Mbikëqyrjes së Sistemit të Sigurisë”

18/04/2023

QKSS feston 15 vjetorin e themelimit me Konferencën Rajonale “15 Vjet të Mbikëqyrjes së Sistemit të Sigurisë”

QKSS-ja shënoi 15 vjetorin e saj si organizatë think-tank lidere në sektorin e sigurisë në Kosovë…

<<  < 3 4 5 6 7 >  >>