Lajme

 📣Thirrje për Aplikim📣

21/07/2023

📣Thirrje për Aplikim📣

Bashkëpunimi rajonal i sigurisë për të luftuar ndikimin e huaj keqdashës në Ballkanin Perëndimor në qendër të vëmendjes

20/07/2023

Bashkëpunimi rajonal i sigurisë për të luftuar ndikimin e huaj keqdashës në Ballkanin Perëndimor në qendër të vëmendjes

QKSS nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me RIT-Kosova

19/07/2023

QKSS nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me RIT-Kosova

Takimi rajonal i Programit Rajonal të Partneriteteve të Rinisë – Mokrin, Serbi (14-16 Korrik 2023)

17/07/2023

Takimi rajonal i Programit Rajonal të Partneriteteve të Rinisë – Mokrin, Serbi (14-16 Korrik 2023)

Zhvillimi i kapaciteteve për anëtarët e Forumeve të Komunitetit për Interes Publik për organizim të komunitetit dhe avokim

29/06/2023

Zhvillimi i kapaciteteve për anëtarët e Forumeve të Komunitetit për Interes Publik për organizim të komunitetit dhe avokim

PrishtinĂ«, 27 qershor 2023: Rreth 30 anĂ«tarĂ« tĂ« Forumeve tĂ« Komunitetit pĂ«r Interesat Publike nga…

Takimi joformal i rradhës me gra dhe përfaqësues të institucioneve në Komunën e Prizrenit

27/06/2023

Takimi joformal i rradhës me gra dhe përfaqësues të institucioneve në Komunën e Prizrenit

NĂ« kuadĂ«r tĂ« projektit GratĂ«, Paqja dhe Siguria, u mbajt takimi i rradhĂ«s joformal mes grave tĂ«…

QKSS organizon trajnimin “Fuqizimi i organizatave jo-qeveritare për t’u bërë ballë sulmeve kibernetike”

27/06/2023

QKSS organizon trajnimin “Fuqizimi i organizatave jo-qeveritare për t’u bërë ballë sulmeve kibernetike”

Me datĂ« 26 Qershor, 2023, QKSS organizoi trajnimin “Fuqizimi i organizatave jo-qeveritare pĂ«r t’u…

Lansimi i Dokument i ShkurtĂ«r i Politikave mbi AgjensinĂ« dhe Ambientin e PunĂ«s sĂ« Grave nĂ« Sektorin e SigurisĂ« 

26/06/2023

Lansimi i Dokument i ShkurtĂ«r i Politikave mbi AgjensinĂ« dhe Ambientin e PunĂ«s sĂ« Grave nĂ« Sektorin e SigurisĂ« 

PrishtinĂ«, 26 qershor 2023: Qendra Kosovare pĂ«r Studime tĂ« SigurisĂ« (QKSS) sĂ« fundi ka publikuar…

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë dhe Komuna e Kaçanikut organizuan takimin për Gjininë, Paqen dhe Sigurinë.

23/06/2023

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë dhe Komuna e Kaçanikut organizuan takimin për Gjininë, Paqen dhe Sigurinë.

NjĂ« takim i frytshĂ«m mbi GjininĂ«, Paqen dhe SigurinĂ« u organizua me sukses nĂ« partneritet me QKSS…

<<  < 2 3 4 5 6 >  >>