Lajme

DREJTORI EKZEKUTIV I QKSS, FLORIAN QEHAJA NË PALESTINË

25/11/2014

DREJTORI EKZEKUTIV I QKSS, FLORIAN QEHAJA NË PALESTINË

Drejtori ekzekutiv i QKSS, Florian Qehaja mori pjesë në punëtorinë tre ditore të organizuar nga…

DREJTORI EKZEKUTIV I QKSS, FLORIAN QEHAJA MORI PJESË NË KONFERENCËN NDËRKOMBËTARE NË ANGLI

22/11/2014

DREJTORI EKZEKUTIV I QKSS, FLORIAN QEHAJA MORI PJESË NË KONFERENCËN NDËRKOMBËTARE NË ANGLI

Drejtori ekzekutiv i QKSS, Florian Qehaja mori pjesë në konferencën dy ditore të organizuar nga Universiteti…

13/11/2014

KONFERENCË: PROCESI I INTEGRIMIT NË BE DHE E ARDHMJA E MARRËDHËNIEVE SHQIPTARE-SERBE

Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim (IDM) në bashkëpunim me Qendrën Kosovare për Studime…

HULUMTUESJA E QKSS, DONIKA EMINI MORI PJESË NË FORUMIN BOTËROR PËR DEMOKRACI NË STRASBURG, FRANCË

8/11/2014

HULUMTUESJA E QKSS, DONIKA EMINI MORI PJESË NË FORUMIN BOTËROR PËR DEMOKRACI NË STRASBURG, FRANCË

Hulumtuesja e QKSS, Donika Emini mori pjesë në Forumin Botëror për Demokraci, i mbajtur nga data…

SEKRETARI I QKSS MERR PJESË NË ASAMBLENË E PËRGJITHSHME TË EPLO-SË

6/11/2014

SEKRETARI I QKSS MERR PJESË NË ASAMBLENË E PËRGJITHSHME TË EPLO-SË

Sekretari dhe njëherësh Hulumtuesi i Lartë i Qendrës Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) z.…

HULUMTUESJA E QKSS, DONIKA EMINI MORI PJESË NË DEBATIN “ RIKTHIMI DHE FUQIZIMI I BESIMIT TË QYTETARËVE NË SHTET DHE INSTITUCIONE”

30/10/2014

HULUMTUESJA E QKSS, DONIKA EMINI MORI PJESË NË DEBATIN “ RIKTHIMI DHE FUQIZIMI I BESIMIT TË QYTETARËVE NË SHTET DHE INSTITUCIONE”

Hulumtuesja e QKSS, Donika Emini mori pjesë në debatin e parë të mbyllur mbi përceptimet e qytetarëve…

FOKUS GRUP-BAROMETRI KOSOVAR I SIGURISË EDICIONI I KATËRT

22/10/2014

FOKUS GRUP-BAROMETRI KOSOVAR I SIGURISË EDICIONI I KATËRT

Me datën 22 Tetor 2014, Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë organizoi dy Grupe të Fokusit me…

DREJTORI EKZEKUTIV I QKSS, FLORIAN QEHAJA MERR PJESË NË KONFERENCËN ”E ARDHMJA DHE INTEGRIMI EUROPIAN I BALLKANIT PERËNDIMOR” NË ITALI

10/10/2014

DREJTORI EKZEKUTIV I QKSS, FLORIAN QEHAJA MERR PJESË NË KONFERENCËN ”E ARDHMJA DHE INTEGRIMI EUROPIAN I BALLKANIT PERËNDIMOR” NË ITALI

Drejtori Ekzekutiv i QKSS, Florian Qehaja mori pjesë ne konferencën e organizuar nga Fondacioni i Kolegjit…

TRAJNIM: BAROMETRI KOSOVAR I SIGURISË – EDICIONI I KATËRT

8/10/2014

TRAJNIM: BAROMETRI KOSOVAR I SIGURISË – EDICIONI I KATËRT

QKSS ka organizuar trajnimin e parë për hulumtues në teren për edicionin e katërt të Barometrit…

<<  < 63 64 65 66 67 >  >>