Lajme

Bashkëpunimi rajonal i sigurisë për të luftuar ndikimin e huaj keqdashës në Ballkanin Perëndimor në qendër të vëmendjes

20/07/2023

Bashkëpunimi rajonal i sigurisë për të luftuar ndikimin e huaj keqdashës në Ballkanin Perëndimor në qendër të vëmendjes

QKSS nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me RIT-Kosova

19/07/2023

QKSS nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me RIT-Kosova

Takimi rajonal i Programit Rajonal të Partneriteteve të Rinisë – Mokrin, Serbi (14-16 Korrik 2023)

17/07/2023

Takimi rajonal i Programit Rajonal të Partneriteteve të Rinisë – Mokrin, Serbi (14-16 Korrik 2023)

Zhvillimi i kapaciteteve për anëtarët e Forumeve të Komunitetit për Interes Publik për organizim të komunitetit dhe avokim

29/06/2023

Zhvillimi i kapaciteteve për anëtarët e Forumeve të Komunitetit për Interes Publik për organizim të komunitetit dhe avokim

Prishtinë, 27 qershor 2023: Rreth 30 anëtarë të Forumeve të Komunitetit për Interesat Publike nga…

Takimi joformal i rradhës me gra dhe përfaqësues të institucioneve në Komunën e Prizrenit

27/06/2023

Takimi joformal i rradhës me gra dhe përfaqësues të institucioneve në Komunën e Prizrenit

Në kuadër të projektit Gratë, Paqja dhe Siguria, u mbajt takimi i rradhës joformal mes grave të…

QKSS organizon trajnimin “Fuqizimi i organizatave jo-qeveritare për t’u bërë ballë sulmeve kibernetike”

27/06/2023

QKSS organizon trajnimin “Fuqizimi i organizatave jo-qeveritare për t’u bërë ballë sulmeve kibernetike”

Me datë 26 Qershor, 2023, QKSS organizoi trajnimin “Fuqizimi i organizatave jo-qeveritare për t’u…

Lansimi i Dokument i Shkurtër i Politikave mbi Agjensinë dhe Ambientin e Punës së Grave në Sektorin e Sigurisë 

26/06/2023

Lansimi i Dokument i Shkurtër i Politikave mbi Agjensinë dhe Ambientin e Punës së Grave në Sektorin e Sigurisë 

Prishtinë, 26 qershor 2023: Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) së fundi ka publikuar…

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë dhe Komuna e Kaçanikut organizuan takimin për Gjininë, Paqen dhe Sigurinë.

23/06/2023

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë dhe Komuna e Kaçanikut organizuan takimin për Gjininë, Paqen dhe Sigurinë.

Një takim i frytshëm mbi Gjininë, Paqen dhe Sigurinë u organizua me sukses në partneritet me QKSS…

Mbështetet nga Forumi i Komunitetit për Interes Publik Lipjan, QEAP “Qerdhja” në fshatin Gadime.

23/06/2023

Mbështetet nga Forumi i Komunitetit për Interes Publik Lipjan, QEAP “Qerdhja” në fshatin Gadime.

Pas disa mbledhjeve të organizuara nga Forumi i Komunitetit për Interes Publik (CFPI) në Komunën…

<<  < 3 4 5 6 7 >  >>