Lajme

Cilat janë pasojat e mundshme nga status quo-ja në marrëdhëniet Kosovë-Serbi?

4/03/2022

Cilat janë pasojat e mundshme nga status quo-ja në marrëdhëniet Kosovë-Serbi?

QKSS së bashku me NSI-në, dhe të mbështetur nga Ambasada Kanadeze në Kroaci dhe Kosovë organizuan…

Takim në Viti me komunitetin e grave dhe përfaqësuesit e institucioneve lokale

4/03/2022

Takim në Viti me komunitetin e grave dhe përfaqësuesit e institucioneve lokale

QKSS) ka vazhduar me organizimin e aktiviteteve të projektit “Gratë, Paqja dhe Siguria” kundër…

Takimi në Suharekë me komunitetin e grave dhe përfaqësuesit e institucioneve lokale

3/03/2022

Takimi në Suharekë me komunitetin e grave dhe përfaqësuesit e institucioneve lokale

QKSS ka nisur implementimin e aktiviteteve të projektit “Gratë, Paqja dhe Siguria” kundër dhunës…

Publikimi i Barometrit të Sigurisë të Ballkanit Perëndimor mbi integritetin e institucioneve publike në Kosovë

2/03/2022

Publikimi i Barometrit të Sigurisë të Ballkanit Perëndimor mbi integritetin e institucioneve publike në Kosovë

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) ka prezantuar rezultatet e raportit të parë në kuadër…

Dita Evropiane për viktimat e krimit

23/02/2022

Dita Evropiane për viktimat e krimit

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) në shënim të Ditës Evropiane për Viktimat e Krimit,…

QKSS: Infrastruktura kritike në Kosovë ende e cënueshme

27/01/2022

QKSS: Infrastruktura kritike në Kosovë ende e cënueshme

Qendra Kosovarë për Studime të Sigurisë (QKSS) publikoi raportin “Politikat e Qeverisë në Mbrojtën…

Kryetari i Bordit, Dr Florian Qehaja mbajti prezantim në Universitetin e Sarajevës

14/01/2022

Kryetari i Bordit, Dr Florian Qehaja mbajti prezantim në Universitetin e Sarajevës

Kryetari i Bordit të QKSS, Dr Florian Qehaja, mbajti një prezantim në Fakultetin e Shkencave Politike…

Prezantimi i gjetjeve të raportit vlerësues bazë për kapacitete dhe nevojat e Shërbimit Sprovues të Kosovës në rehabilitimin dhe riintegrimin e të kthyerve nga zonat e konfliktit

16/12/2021

Prezantimi i gjetjeve të raportit vlerësues bazë për kapacitete dhe nevojat e Shërbimit Sprovues të Kosovës në rehabilitimin dhe riintegrimin e të kthyerve nga zonat e konfliktit

Sot me datën 16 dhjetor 2021, përmes një diskutimi me përfaqësues të institucioneve, organizatave…

Konsultim me hisedarë për gjetjet paraprake nga hulumtimi në terren mbi (de) radikalizimin offline dhe online në Kosovë në kuadër të projektit PAVE

1/12/2021

Konsultim me hisedarë për gjetjet paraprake nga hulumtimi në terren mbi (de) radikalizimin offline dhe online në Kosovë në kuadër të projektit PAVE

Në kuadër të projektit PAVE, Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) organizoi takimin e…

 < 1 2 3 4 5 >  >>