Lajme

QKSS Lanson Platformën securitybarometer.qkss.org

21/12/2022

QKSS Lanson Platformën securitybarometer.qkss.org

Gjatë konferencës së fundit të vitit 2022, është bërë lansimi i platformës securitybarometer.qkss.org.…

QKSS Publikon Raportin “Perceptimet publike për Besimin, Korrupsionin dhe Integritetin e Institucioneve Publike në Kosovë”

21/12/2022

QKSS Publikon Raportin “Perceptimet publike për Besimin, Korrupsionin dhe Integritetin e Institucioneve Publike në Kosovë”

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) ka publikuar sot (21 dhjetor 2022) anketën e Barometrit…

Trajnim dy-ditor me Shërbimin Sprovues të Kosovës mbi Radikalizimin, Ekstremizmin e Dhunshëm, Rehabilitimin dhe Riintegrimin

20/12/2022

Trajnim dy-ditor me Shërbimin Sprovues të Kosovës mbi Radikalizimin, Ekstremizmin e Dhunshëm, Rehabilitimin dhe Riintegrimin

Perceptimet e qytetarëve për marrëdhëniet ndër-etnike: Për Shqiptarët dhe Serbët në Kosovë, kërcënimet kyçe të paqes përfshijnë papunësinë dhe marrëdhëniet ndëretnike

15/12/2022

Perceptimet e qytetarëve për marrëdhëniet ndër-etnike: Për Shqiptarët dhe Serbët në Kosovë, kërcënimet kyçe të paqes përfshijnë papunësinë dhe marrëdhëniet ndëretnike

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) dhe Iniciativa e Re Sociale (NSI), në një event për…

Programi Rajonal i Partneritetit Rinor – ‘’Akademia Rajonale e Ndërtimit të Paqes’’ në Podgoricë, Dhjetor 2022

12/12/2022

Programi Rajonal i Partneritetit Rinor – ‘’Akademia Rajonale e Ndërtimit të Paqes’’ në Podgoricë, Dhjetor 2022

Javën e kaluar 60 pjesëmarrës të rinj nga Kosova, Serbia dhe Bosnja e Hercegovina kanë marrë pjesë…

QKSS partner në Akademinë Rajonale e Ndërtimit të Paqes-RYP

9/12/2022

QKSS partner në Akademinë Rajonale e Ndërtimit të Paqes-RYP

Akademia Rajonale e Ndërtimit të Paqes është një nga aktivitetet e shumta në kuadër të projektit…

QKSS organizon tryezën e rrumbullakët “Si të adresohet (de)radikalizimi në mënyrë efektive nga këndi i politikë-bërjes: trendet dhe praktikat e mira”

8/12/2022

QKSS organizon tryezën e rrumbullakët “Si të adresohet (de)radikalizimi në mënyrë efektive nga këndi i politikë-bërjes: trendet dhe praktikat e mira”

16 Ditët e Aktivizmit- Takim me gra dhe përfaqësues të institucioneve në Komunën e Skenderajt

8/12/2022

16 Ditët e Aktivizmit- Takim me gra dhe përfaqësues të institucioneve në Komunën e Skenderajt

QKSS ka organizuar një takim tjetër me gra dhe përfaqësues të institucioneve, në Komunën e Skenderajt,…

 Seminar një-ditor online për metodat kuantiative dhe kualitative të hulumtimit

7/12/2022

Seminar një-ditor online për metodat kuantiative dhe kualitative të hulumtimit

 < 1 2 3 4 5 >  >>