Lajme

QKSS mbanë trajnimin për OJQ-të lidhur me përpilimin e planit organizativ të reagimit ndaj incidenteve të sigurisë

29/04/2024

QKSS mbanë trajnimin për OJQ-të lidhur me përpilimin e planit organizativ të reagimit ndaj incidenteve të sigurisë

Me 29 Prill, 2024 në Hotel Prishtina, QKSS mblodhi në kuadër të trajnimit përfaqësues të…

Kampi Ndërkombëtar i Lidershipit Rinor me studentë në Ulqin të Malit të Zi ishte një sukses i jashtëzakonshëm

27/04/2024

Kampi Ndërkombëtar i Lidershipit Rinor me studentë në Ulqin të Malit të Zi ishte një sukses i jashtëzakonshëm

Jemi të entuziazmuar që Kampi ynë Ndërkombëtar i Udhëheqjes Rinore me studentë në Ulqin, Mali…

Takimi rajonal i Programit Rajonal të Partneriteteve të Rinisë – Becic, Mali i Zi

26/04/2024

Takimi rajonal i Programit Rajonal të Partneriteteve të Rinisë – Becic, Mali i Zi

Programi Rajonal i Partneriteteve të Rinisë u mbajt në Becic, Mal te Zi, nga 21 deri më 26 prill…

Raporti i ri i QKSS thekson rrugën drejt qëndrueshmërisë në mbrojtjen kibernetike dhe infrastrukturën kritike të Kosovës

22/04/2024

Raporti i ri i QKSS thekson rrugën drejt qëndrueshmërisë në mbrojtjen kibernetike dhe infrastrukturën kritike të Kosovës

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) ka publikuar një raport gjithëpërfshirës të titulluar…

QKSS ka zhvilluar një sesion trajnimi me zyrtarë nga shërbimet korrektuese dhe sprovuese

22/04/2024

QKSS ka zhvilluar një sesion trajnimi me zyrtarë nga shërbimet korrektuese dhe sprovuese

Më 17 dhe 18 prill, QKSS ka mbajtur një sesion trajnimi me zyrtarë të shërbimeve korrektuese dhe…

Përmbyllet me sukses projekti “De-Radikalizimi në Evropë dhe më gjerë: Zbulim, Zgjidhje dhe Ri-integrim (D.Rad)”

22/04/2024

Përmbyllet me sukses projekti “De-Radikalizimi në Evropë dhe më gjerë: Zbulim, Zgjidhje dhe Ri-integrim (D.Rad)”

Përfaqësues nga Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) morën pjesë në konferencën përbyllëse…

Drejtori Ekzekutiv i QKSS, Mentor Vrajolli, emërohet në Komitetin Drejtues të EPLO

22/04/2024

Drejtori Ekzekutiv i QKSS, Mentor Vrajolli, emërohet në Komitetin Drejtues të EPLO

Kemi kënaqësinë të ndajmë lajmet nga organizata jonë! Drejtori ynë Ekzekutiv, Mentor Vrajolli,…

Webinari i SMIDGE: Kuptimi i ekstremizmit të ekstremit të djathtë

4/04/2024

Webinari i SMIDGE: Kuptimi i ekstremizmit të ekstremit të djathtë

Më 29 mars 2024, Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) lansoi uebinarin e parë të serisë…

Tender Notice: Database Development for Kosovo Probation Service (KPS)

2/04/2024

Tender Notice: Database Development for Kosovo Probation Service (KPS)

Tender Notice Database Development for the needs of Kosovo Probation Service (KPS) Deadline for sending…

 < 1 2 3 4 >  >>