Lajme

TRYEZË E RRUMBULLAKËT: EKSPERTIZA E KOSOVËS PËR NSS-NË E NEPALIT DHE DDR

20/02/2012

TRYEZË E RRUMBULLAKËT: EKSPERTIZA E KOSOVËS PËR NSS-NË E NEPALIT DHE DDR

Drejtori Ekzekutiv i QKSS, Florian Qehaja, u ftua në Nepal nga Fondacioni Berghof nga Gjermania për…

ENHANCING ANALYSIS AND RESEARCH-BASED ADVOCACY IN AN ERA OF OPEN DATA

20/02/2012

ENHANCING ANALYSIS AND RESEARCH-BASED ADVOCACY IN AN ERA OF OPEN DATA

The overall objective of the Western Balkans Peer Exchange is to gather representatives of 60 think tanks…

RRUGA E KOSOVËS DREJT PROGRAMIT TË NATO-S PARTNERITET PËR PAQE

12/02/2012

RRUGA E KOSOVËS DREJT PROGRAMIT TË NATO-S PARTNERITET PËR PAQE

Me mbështetjen e Fondacionit të Kosovës për Shoqëri të Hapur, QKSS së shpjeti do të filloj projektin…

DCAF YOUNG FACES NETWORK

2/02/2012

DCAF YOUNG FACES NETWORK

Qendra e Gjenevës për Kontrollin Demokratik të Forcave të Armatosura (DCAF) fton hulumtuesit e rinj…

CONFERENCE: DATA PROTECTION DAY

27/01/2012

CONFERENCE: DATA PROTECTION DAY

Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale organizoi një konferencë duke shënuar…

ZGJERIMI I STAFIT TË QKSS

12/01/2012

ZGJERIMI I STAFIT TË QKSS

QKSS vazhdon me pranimin e studentëve dhe të interesuarve për zhvillimin e aftësive të tyre hulumtuese.…

ANËTARËSIMI I QKSS NË ZYREN NDËRLIDHËSE EVROPIANE TË NDËRTIMIT TË PAQES (EPLO)

28/11/2011

ANËTARËSIMI I QKSS NË ZYREN NDËRLIDHËSE EVROPIANE TË NDËRTIMIT TË PAQES (EPLO)

Më 23 Nëntor 2011, Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) është pranuar si një organizatë…

23/11/2011

RREGULLIMI NDËRKOMBËTAR LIGJOR, KONTROLLI DHE MBIKQYRJA E PËRDORIMIT TË METODAVE PËRGJUESE TË TELEKOMUNIKACIONIT – MËSIMET PËR KOSOVËN

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) në bashkëpunim me Qendren e Gjeneves për Kontrollin…

TRYEZË E RRUMBULLAKËT

12/07/2011

TRYEZË E RRUMBULLAKËT

QKSS në partneritet me DCAF Geneva, organizuan tryezën e rrumbullakët me temën “Rregullimi dhe…

<<  < 71 72 73