QKSS në konferencën finale të projektit “PERCEPTIONS” në Bolonja, Itali

25/01/2023

QKSS në konferencën finale të projektit “PERCEPTIONS” në Bolonja, Itali

QKSS takohet me Nënkryetarin e Komunës së Lipjanit për krijimin e Forumeve të Komunitetit për Interes Publik (CFPI)

24/01/2023

QKSS takohet me Nënkryetarin e Komunës së Lipjanit për krijimin e Forumeve të Komunitetit për Interes Publik (CFPI)

Gjatë javës përfaqësuesit e QKSS-së u takuan me nënkryetarin e Komunës së Lipjanit, z.Diamant…

QKSS takohet me Kryetarin e Komunës së Vitisë për themelimin e Forumit të Komunitetit për Interes Publik (CFPI)

24/01/2023

QKSS takohet me Kryetarin e Komunës së Vitisë për themelimin e Forumit të Komunitetit për Interes Publik (CFPI)

Sot, përfaqësuesit e QKSS-së u takuan me Kryetarin e Komunës së Vitisë, z.Sokol Haliti, për ta…

QKSS fillon me takimet për themelimin e Forumeve të Komuntietit për Interes Publik (CFPI)

16/01/2023

QKSS fillon me takimet për themelimin e Forumeve të Komuntietit për Interes Publik (CFPI)

Sot, përfaqësuesit e QKSS u takuan me kryetarin e Komunës së Kamenicës, z.Kadri Rahimaj, për ta…

Thirrje e Hapur: Transformimi i Konfliktit Përmes Edukimit për Empati ndaj Paqes

13/01/2023

Thirrje e Hapur: Transformimi i Konfliktit Përmes Edukimit për Empati ndaj Paqes

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) dhe Qendra e Beogradit për Politika të Sigurisë…

QKSS Lanson Platformën securitybarometer.qkss.org

21/12/2022

QKSS Lanson Platformën securitybarometer.qkss.org

Gjatë konferencës së fundit të vitit 2022, është bërë lansimi i platformës securitybarometer.qkss.org.…

QKSS Publikon Raportin “Perceptimet publike për Besimin, Korrupsionin dhe Integritetin e Institucioneve Publike në Kosovë”

21/12/2022

QKSS Publikon Raportin “Perceptimet publike për Besimin, Korrupsionin dhe Integritetin e Institucioneve Publike në Kosovë”

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) ka publikuar sot (21 dhjetor 2022) anketën e Barometrit…

Trajnim dy-ditor me Shërbimin Sprovues të Kosovës mbi Radikalizimin, Ekstremizmin e Dhunshëm, Rehabilitimin dhe Riintegrimin

20/12/2022

Trajnim dy-ditor me Shërbimin Sprovues të Kosovës mbi Radikalizimin, Ekstremizmin e Dhunshëm, Rehabilitimin dhe Riintegrimin

Perceptimet e qytetarëve për marrëdhëniet ndër-etnike: Për Shqiptarët dhe Serbët në Kosovë, kërcënimet kyçe të paqes përfshijnë papunësinë dhe marrëdhëniet ndëretnike

15/12/2022

Perceptimet e qytetarëve për marrëdhëniet ndër-etnike: Për Shqiptarët dhe Serbët në Kosovë, kërcënimet kyçe të paqes përfshijnë papunësinë dhe marrëdhëniet ndëretnike

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) dhe Iniciativa e Re Sociale (NSI), në një event për…

 1 2 3 >  >>