Raporti i ri i QKSS thekson rrugën drejt qëndrueshmërisë në mbrojtjen kibernetike dhe infrastrukturën kritike të Kosovës

22/04/2024

KCSS new Report Highlights the Road to Resilience in Kosovo's Cyber Defense and Critical Infrastructure

The Kosovar Center for Security Studies (KCSS) has released a comprehensive report titled "Road to Resilience:…

QKSS ka zhvilluar një sesion trajnimi me zyrtarë nga shërbimet korrektuese dhe sprovuese

22/04/2024

KCSS conducted a training session with officials from correctional and probation services

On April 17th and 18th, KCSS conducted a training session with officials from correctional and probation…

Përmbyllet me sukses projekti “De-Radikalizimi në Evropë dhe më gjerë: Zbulim, Zgjidhje dhe Ri-integrim (D.Rad)”

22/04/2024

KCSS attends the final conference of the “D.Rad: De-radicalisation in Europe and Beyond” project

Representatives from KCSS attended the final conference of the “D.Rad: De-radicalisation in Europe…

Drejtori Ekzekutiv i QKSS, Mentor Vrajolli, emërohet në Komitetin Drejtues të EPLO

22/04/2024

Executive Director of KCSS, Mentor Vrajolli, Appointed to EPLO Steering Committee

We are delighted to share news from our organization! Our Executive Director, Mentor Vrajolli, has been…

Webinari i SMIDGE: Kuptimi i ekstremizmit të ekstremit të djathtë

4/04/2024

SMIDGE Webinar: Understanding Far-Right Extremism

On March 29, 2024, the Kosovar Center for Security Studies (KCSS) launched the first webinar of the SMIDGE…

Tender Notice: Database Development for Kosovo Probation Service (KPS)

2/04/2024

Tender Notice: Database Development for Kosovo Probation Service (KPS)

Tender Notice Database Development for the needs of Kosovo Probation Service (KPS) Deadline for sending…

27/03/2024

Call for Application: Facilitator for Leadership Youth Camp - Ethnically Marginalized Youth Empowerment

Background: The project "Ethnically Marginalized Youth Empowerment in Kosovo and Bosnia and Herzegovina"…

22/03/2024

Ftesë për ofertë për akomodim në Mal të Zi për 25 persona

Qendra Kosovare per Studime te Sigurise po zbaton projektin “Fuqizimi i të rinjve të margjinalizuar…

19/03/2024

New Report Unveils Concerns Over Serbia's "Project 5000": Implications for Regional Stability

Kosovar Centre for Security Studies (KCSS), today published a report titled "What is Serbia’s 'Project…

 1 2 3 >  >>