News

PREZANTIMI I DREJTORIT TË QKSS NË SUNDIMIN E LIGJIT

24/06/2014

KCSS DIRECTOR'S PRESENTATION ON RULE OF LAW

Florian Qehaja was the main presenter at the civil society meeting with the European Union (EU) DG Enlargement…

BISEDË ME TË PANJOHURIT: PËRDORIMI I TEKNOLOGJISË PËR TË NDIKUAR NË AUDIENCE

22/06/2014

TALKING TO THE STRANGERS: USING RESEARCH TO INFLUENCE THE AUDIENCE

A KCSS research team composed by Mentor VRAJOLLI senior researcher and Skender PERTESHI researcher have…

PREZANTIMI I DREJTORIT TË QKSS NË LONDON SCHOOL OF ECONOMICS (LSE)

20/06/2014

KCSS DIRECTOR'S PRESENTATION AT THE LONDON SCHOOL OF ECONOMICS (LSE)

Florian Qehaja was one of the panelist at the London School of Economics (LSE). Mr. Qehaja delivered…

KOMPANITË PRIVATE TË SIGURISË NË BALLKANIN PERËNDIMOR (2014-2017)

9/06/2014

PRIVATE SECURITY COMPANIES IN THE WESTERN BALKANS (2014-2017)

A KCSS research team composed by Mentor VRAJOLLI - senior researcher and Donika EMINI - researcher have…

KONFERENCË: POZITA E GRUAS NË SEKTORIN E SIGURISË DHE ZBATIMI I REZOLUTËS 1325 TË KOMBEVE TË BASHKUARA

28/05/2014

CONFERENCE: GENDER AND SECURITY SECTOR IN KOSOVO AND THE IMPLEMENTATION OF THE UNSCR 1325

On the 27th May 2014, the Kosovar Center for Security Studies (KCSS) organized the international conference…

KONFERENCË: POZITA E GRUAS NË SEKTORIN E SIGURISË DHE ZBATIMI I REZOLUTËS 1325 TË KOMBEVE TË BASHKUARA

22/05/2014

CONFERENCE: GENDER AND SECURITY SECTOR IN KOSOVO AND THE IMPLEMENTATION OF THE UNSCR 1325

Kosovar Centre for Security Studies (KCSS) organizes an international conference on: ‘Gender and Security…

SHKOLLA VERORE PËR POLITIKA TË SIGURISË

16/05/2014

SUMMER SCHOOL ON SECURITY POLICY

For five days in Ulqin, 12 – 16 May 2014, the Summer School on Security Policy gathered a number of…

HULUMTUESJA E QKSS, DONIKA EMINI MBAJTI NJË PREZANTIM ME TEMËN “KOSOVA NË MES TË KOMB-FORMIMIT ETNIK…

11/05/2014

KCSS RESEARCHER, DONIKA EMINI HELD A PRESENTATION WITH THE TOPIC “KOSOVO BETWEEN CIVIC AND ETHNIC NATION-BUILDING”

KCSS researcher, Donika Emini held a presentation with the topic “Kosovo between Civic and Ethnic Nation-building”…

HULUMTUESJA E QKSS, SOFIJE KRYEZIU MBAJTI NJË PREZANTIM NË KONFERENCËN ME TEMËN: SERBIA - KOSOVA: MUNDËSITË...

29/04/2014

KCSS RESEARCHER, SOFIJE KRYEZIU DELIVERED A PRESENTATION AT THE CONFERENCE: SERBIA - KOSOVO: POTENTIAL FOR COOPERATION...

KCSS Researcher, Sofije Kryeziu delivered a presentation at the conference with the topic "Serbia - Kosovo:…

<<  < 64 65 66 67 68 >  >>