DREJTORI I QKSS HULUMTUES VIZITOR NË NUPI

17/03/2014

Drejtori i QKSS, Florian Qehaja, është duke zhvilluar një hulumtim në Institutin Norvegjez për Punë të Jashtme (NUPI) në Oslo. Drejtori do të fokusohet vetëm në përpjekjet e tij hulumtuese shkencore deri më 9 prill 2014.

Për çështjet që i përkasin menaxhimit të QKSS dhe marrëdhënieve me media, ju lutem kontaktoni direkt me Sekretarin e QKSS, Mentor Vrajolli, në [email protected] ose +38138221420.