TRYEZA E RRUMBULLAKET: “PRANIA NDËRKOMBËTARE SI TRASHËGIMI E REZOLUTËS 1244 TË KËSHILLIT TË SIGURIMIT PAS PAVARËSISË SË KOSOVËS: MES NJOHJES DHE KONTESTIMIT”

16/05/2012

TRYEZA E RRUMBULLAKET: “PRANIA NDËRKOMBËTARE SI TRASHËGIMI E REZOLUTËS 1244 TË KËSHILLIT TË SIGURIMIT PAS PAVARËSISË SË KOSOVËS: MES NJOHJES DHE KONTESTIMIT”

Nën organizimin e përbashkët mes QKSS dhe Friedrich Ebert Stiftung (FES) zyra në Prishtinë, u mbajt tryeza e rrumbullakët nën modelin Chatham House – ku panelist ishin zv. Ministri i Punëve të Jashtme i Kosovës z. Ibrahim Gashi, Drejtori Politik i UNMIK-ut, z. Jolyon Naegele, zv. Drejtori për Çështje Politike i OSBE-së z. Senad Sabovic, këshilltari politik i KFOR-it, z. Leonid Von Keyserling, z. Naim Rashiti nga Grupi Ndërkombëtar i Krizave, znj. Engjellushe Morina si dhe z. Fisnik Korenica nga Grupi për Studime Juridike dhe Politike.