NDËRRIMI I ADRESËS SË QKSS

14/05/2012

NDËRRIMI I ADRESËS SË QKSS

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) nga data 14 Maj 2012 ka ndërruar adresën e zyrave.Adresa e re gjendet 30 metra larg premisave të kaluara të QKSS.

Adresa e re e QKSS është:

Rr. Sylejman Vokshi 13/3

10000 Prishtinë, Kosovë

 

Gjithë informatat tjera kontaktuese mbeten të njëjta.

Për më shumë informata në lidhje me adresën dhe vendndodhjen e saj, ju lutem klikoni në linkun: Kontakti i QKSS