Lajme

ANALIZË KRITIKE E DISKURSIT: (DE)KONSTRUKTIMI I DISKURSIT TË EULEX-IT

7/09/2012

ANALIZË KRITIKE E DISKURSIT: (DE)KONSTRUKTIMI I DISKURSIT TË EULEX-IT

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS),ka organizuar tryezën e rrumbullakët me rastin e…

HARTIMI I PROJEKTLIGJIT PËR DËRGIMIN E PJESËTARËVE/KONTINGJENTIT TE FORCËS SË SIGURISË SË KOSOVËS JASHTË VENDIT

3/09/2012

HARTIMI I PROJEKTLIGJIT PËR DËRGIMIN E PJESËTARËVE/KONTINGJENTIT TE FORCËS SË SIGURISË SË KOSOVËS JASHTË VENDIT

Director of QKSS Florian QEHAJA, Secretary Mentor VRAJOLLI and Researcher Sofije KRYEZIU have participated…

27/07/2012

TAKIM MBI VLERËSIMIN E KONFLIKTIT NË LIBI

KCSS Head of Research, Pëllumb Kallaba participated at the meeting regarding the "Assessment of Conflict…

22/06/2012

TAKIM ME STUDENTËT E PROGRAMIT MASTER TË UNIVERSITETIT TË DURHAMIT

Një grup i përberë nga 15 studentë të studimeve të Masterit në kuadër të programit Siguri, Politikat…

17/06/2012

DELEGACIONI KOSOVAR TAKON SHOQËRINË CIVILE, BIZNESIN DHE MEDIAT SLLOVAKE NË BRATISLLAVË

“Bashkëpunimi pa njohje” ishte tema e konferencës së mbajtur me 15 qershor në Bratislavë të…

7/06/2012

PUNËTORIA: KUPTIMI I MEKANIZMAVE TË MBIKËQYRJES SË INTELIGJENCËS

KCSS Director Florian Qehaja and KCSS Researcher Sofije Kryeziu attended the first workshop of the DCAF…

28/05/2012

TRYEZË E RRUMBULLAKËT: DERI NË CFARË SHKALLE KA ARRITUR PROGRESI I REFORMAVE NË SEKTORIN E SIGURISË (RSS) NË BALLKANIN PERËNDIMOR?

Përfaqësuesit e shtatë organizatave të shoqërisë civile nga Ballkani Perëndimor, si pjesë e konsorciumit…

TRYEZA E RRUMBULLAKET: “PRANIA NDËRKOMBËTARE SI TRASHËGIMI E REZOLUTËS 1244 TË KËSHILLIT TË SIGURIMIT PAS PAVARËSISË SË KOSOVËS: MES NJOHJES DHE KONTESTIMIT”

16/05/2012

TRYEZA E RRUMBULLAKET: “PRANIA NDËRKOMBËTARE SI TRASHËGIMI E REZOLUTËS 1244 TË KËSHILLIT TË SIGURIMIT PAS PAVARËSISË SË KOSOVËS: MES NJOHJES DHE KONTESTIMIT”

Nën organizimin e përbashkët mes QKSS dhe Friedrich Ebert Stiftung (FES) zyra në Prishtinë, u mbajt…

NDËRRIMI I ADRESËS SË QKSS

14/05/2012

NDËRRIMI I ADRESËS SË QKSS

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) nga data 14 Maj 2012 ka ndërruar adresën e zyrave.Adresa…

<<  < 54 55 56 57 58 >