Dy Pikëpamje të Kundërta: Si Ju Duken Qytetarëve Marrëdhëniet Bilaterale të Kosovës me Serbinë dhe me Shqipërinë

29/07/2022

Dy Pikëpamje të Kundërta: Si Ju Duken Qytetarëve Marrëdhëniet Bilaterale të Kosovës me Serbinë dhe me Shqipërinë
E PUBLIKUAR NGA

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS)

Mbështetur nga

NED

AUTORË

Dea Fetiu, Mentor Vrajolli

Shkarko

Ky raport shqyrton perceptimin e qytetarëve kosovarë për marrëdhëniet dypalëshe mes Kosovës dhe Serbisë, si dhe mes Kosovës e Shqipërisë. Raporti është i ndarë në tre kapituj, ku elaborohen gjetjet për perceptimet e qytetarëve në lidhje me distancimin etnik me të dy shtetet, marrëdhëniet dypalëshe mes Kosovës dhe Serbisë, si dhe marrëdhëniet dypalëshe mes Kosovës dhe Shqipërisë.