Drejtori Ekzekutiv i QKSS, Mentor Vrajolli, emërohet në Komitetin Drejtues të EPLO

22/04/2024

Drejtori Ekzekutiv i QKSS, Mentor Vrajolli, emërohet në Komitetin Drejtues të EPLO

Kemi kënaqësinë të ndajmë lajmet nga organizata jonë! Drejtori ynë Ekzekutiv, Mentor Vrajolli, është emëruar për të sherbyer në Komitetin Drejtues të Zyrës për Lidhje Evropiane për Ndërtimin e Paqes (EPLO)

 Ky emërim jo vetëm që thekson udhëheqjen e jashtëzakonshme të Mentorit, por gjithashtu nënvizon kontributet e rëndësishme të organizatës sonë në fushën e ndërtimit të paqes dhe zgjidhjes së konflikteve.

Që nga fillimi dhe partneriteti ynë pasues me EPLO në vitin 2011, organizata jonë, (QKSS), ka mbetur e palëkundur në përkushtimin tonë për avancimin e përpjekjeve për ndërtimin e paqes. Nëpërmjet përfshirjes sonë aktive si në nivel lokal ashtu edhe në atë rajonal, ne kemi punuar vazhdimisht drejt parandalimit të konflikteve të dhunshme dhe nxitjes së paqes së qëndrueshme.

Emërimi i Mentor Vrajollit në Komitetin Drejtues të EPLO është një pasqyrim i përkushtimit të organizatës sonë për të promovuar paqen në një shkallë më të gjerë. Është një dëshmi e përpjekjeve të QKSS-se të palodhura dhe angazhimit të palëkundur për të krijuar ndryshime pozitive në rajon.