Tringa Naka

Udhëheqëse e Operativës

logo
TELEFONI +383 38 221 420
MEDIA SOCIALE

BIOGRAFIA

Tringa Naka është në përfundim të studimeve Master Ekzekutive në Universitetin e Sheffield, me specializim në Menaxhimin e Burimeve Njerëzore.

Tringa Naka është në përfundim të studimeve Master Ekzekutiv në Universitetin e Sheffield në Greqi, me specializim në Menaxhimin e Burimeve Njerëzore. Ajo mban diplom bachelor nga Universiteti për Biznes dhe Teknologji në Departamentin Menaxhment, Biznes dhe Ekonomi, dega Marketing dhe Shitje. Tringa ka përvojë të gjatë në menaxhimin e punëmarrësve dhe komunikimi në kompanitë te ndryshme të mirënjohura në Kosovë dhe jashtë. 

Aktualisht, Tringa mban pozitën e Udhëheqëses së Operativës në QKSS  dhe është përgjegjëse për financa, komunikim dhe burime njerëzore. Tringa i është bashkuar ekiptit të QKSS-së në prill 2014 fillimisht si praktikante ku ka treguar një vullnet të punës dhe motivim, duke asistuar në aktivitete e përgjithshme të organizatës. Nga tetori 2014, iu bashkua QKSS-së si Zyrtare për Komunikim, duke avancuar tutje në pozitën e Menaxhërës së zyrës.