Taulant Boshnjaku

Zyrtar Administrativ

BIOGRAFIA

Taulant Boshnjaku është në përfundim të  studimeve të Sigurisë në Kolegjin ISPE në Prishtinë. Ai ka përfunduar poashtu një program shkëmbimi të studentëve në universitetin Metropolitan të Pragës dhe ka marrë pjesë si organizatorë e pjesmarrës në disa trajnime/konferenca me tema të rëndësishme në Kosovë.  Nga Shtatori 2016, Taulanti është bërë pjesë e ekipit të QKSS-së në kuadër të Programit për parandalimin e ektremizmit të dhunshëm.