Gramos Sejdiu

Asistent i Ri i Projekteve dhe Hulumtimit

BIOGRAFIA

Gramos Sejdiu është student i nivelit Bachelor në Studime të Sigurisë në Universitetin për Biznes dhe Teknologji (UBT) në Prishtinë. 

Gramosi gjatë vitit të kaluar është angazhuar aktivisht në organizatat Debate Center dhe Lëvizjën FOL, fillimisht si praktikant për media dhe komunikim, e mëtej si asistent për media dhe komunikim deri në Gusht 2022. Gramosi po ashtu është përfshirë në punë vullnetare si Festivali i Filmit të Animuar “Anibar” në Pejë.

Gramosi u bë pjesë e ekipit të QKSS-së në shtator të 2022 në kuadër të programit të praktikës, duke vazhduar përfshirjen në QKSS si asistent i hulumtimit dhe i projekteve përgjatë vitit 2023.