EDICION SPECIAL I BKS - PERCEPTIMET E QYTETARËVE PËR MBROJTJEN E TË DHËNAVE PERSONALE

28/01/2015

EDICION SPECIAL I BKS - PERCEPTIMET E QYTETARËVE PËR MBROJTJEN E TË DHËNAVE PERSONALE
E PUBLIKUAR NGA

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS)

Mbështetur nga

NED

AUTORË

Sofije Kryeziu

Shkarko

Ky edicion i BKS mbulon tri çështjet kryesore që lidhen me mbrojtjen e privatësisë dhe të dhënave personale:

-Ndërgjegjësimi për të drejtat mbi Mbrojtjen Privatësisë dhe të Dhënave Personale

-Ndërgjegjësimi në lidhje me Agjencinë Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale

-Shqetësimet e qytetarëve të Kosovës në lidhje me keqpërdorimin e mundshëm të të dhënave personale

 

Ky projekt mbështet nga: Fondacioni Amerikan National Endowment for Democracy (NED).