Barometri Kosovar i Sigurisë

10/12/2012

Barometri Kosovar i Sigurisë
E PUBLIKUAR NGA

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS)

AUTORË

Armend MUJA

Shkarko

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) lancoi gjetjet e sondazhit të titulluar "Barometri Kosovar i Sigurisë". Gjetjet e raportit u prezantuan nga autori i metodologjisë dhe personit përgjegjës të këtij sondazhi Z. Armend Muja, Drejtor i Hulumtimeve dhe programit në QKSS.