Bridget Wright

Praktikante

logo
email
TELEFONI

BIOGRAFIA

Bridget Wright ka përfunduar studimet në Universitetin e Iowa, ShBA në Maj 2022.  Ajo ka diplomuar në drejtimin kryesor në Shkenca Politike dhe në Filozofi. Në Universitetin e Iowa, gjatë studimeve bachelor Bridget ishte edhe në poziten e hulumtueses dhe që kryente kërkime cilësore mbi edukimin qytetar në institucionet postsekondare të vendosura në shtetin e Iowa-s. Bridget vazhdon të jetë pjesë  e ekipit hulumtues me Universitetin e Iowa-s, për të botuar kërkimet e saj. 

Që nga Maji 2022, Bridget i është bashkuar QKSS -së përmes programit të praktikës.